Lotti Ander

Jag har arbetat som journalist och senare som inredare under mitt tidigare jobbliv. När min man och numera kollega, fick jobb i Spanien var det inte ett svårt val att följa med. Min nyfikenhet på den spanska kulturen och livet i värmen lockade och jag var intresserad av att lära mig ett nytt språk – och – visade det sig – även ett nytt yrke. Jag blev mäklare och har gillat det sedan första stund. Att bygga upp kundrelationer och både vara rådgivande och stödjande genom hela köpprocessen, ger mig en otrolig glädjekick. Nöjda kunder är lycka!

Vi förälskade oss i Estepona och bor och verkar här, men har en god kunskap om hela kusten.

Varför vi gillar Estepona så mycket, kan du läsa på bloggen här.

Peter Fahlberg

Min bakgrund är mer spansk än svensk faktiskt. Jag växte upp i Spanien och har därför både språket, kulturen och kunskapen om ”hur det funkar” med mig i blodet så att säga. Det är givetvis en stor tillgång – med kunder, säljare, myndigheter och i sociala sammanhang. Jag har jobbat med säljutbildning och ledarskapsutveckling i stora företag i Sverige, Spanien, USA, Japan och Kina. Nu är jag tillbaka i mitt älskade Spanien och känner givetvis att jag har en stor erfarenhetsbank att ösa ur och ge till våra kunder. All försäljning handlar om förtroende, förståelse och tillit. Att känna sig säker på att man gör rätt investering. Vår kunskap om områden, prisnivåer och säljerfarenhet gör att du kan känna dig trygg att ta steget med oss till ett boende här.

Vill du läsa mer om hur köpprocessen går till, kan du klicka här.

Våra samarbetspartners

HANTVERKSHJÄLP

Vi har lång erfarenhet av byggnation och renoveringar och har ett kompetent och erfaret team hantverkare knutet till oss. Ombyggnationer av äldre lägenheter och villor är gruppens specialitet. I teamet finns också servicegrupper för underhållsarbete, som städning, trädgård, uthyrning, installation av larm m.m.

JURIDIK

Vi samarbetar med advokatkontoret RRW Abogados, Ricardo Ricon Wong, på Centro Plaza, med många års juridisk erfarenhet att genomföra den juridiska processen för svenska köpare/säljare. Inom hans domäner finns även ett Notariat som tillhandahåller alla nödvändiga tjänster vilket säkerställer ett tryggt köp. Detta innebär att även lagfartshanteringen blir en smidig del i processen.