Bo relaxat i en aktiv omgivning!

Lägenhet
Från € 349,000

Fakta

Rum
Sovrum
Badrum
Boyta
Terrass
Garage
Våning
Byggnadsår
Referensnummer

Beskrivning

New Golden Mile fullkomligen kokar av aktivitet och nybyggnation! Estepona kommun är i stark frammarsch och många byggherrar har förstått vad vi skandinaver gillar; stora öppna ytor, terrass med plats för mååååånga och gärna en aktiv och intressant omgivning. Just detta hittar man i El Campanario Resort där golfklubben utgör en central plats med spa, gym, golf-pro och givetvis restaurang, bar och sociala evenemang. I området finns också tennis- och paddlebanor och andra fina träningsmöjligheter. I denna vackra miljö bygg nu inte bara villor utan också detta fina lilla område med trädgårdslägenheter med egen pool, mellanplanslägenheter också med pool och penthouses – med – just det – pool! Dessutom har man en gemensam 20m lång pool, ett superfräscht gym, ångbastu och skön relaxavdelning i huset.

Lägenheterna är ljusa och luftiga och man bygger som nästan alla gör nu, med öppna planlösningar där man prioriterar umgängesytorna. Köken är sleeka med snygga inredningsdetaljer, all modern utrustning ingår förstås. Badrum med duschar och genomgående stora porslinsplattor som golv, glasdörrar som går att skjuta ihop till nästan osynlighet, nedfällda i golvet så man inte får några snubbeltrösklar. Varm och kall AC, garageplats och förråd ingår.

Till hektiska Puerto Banús tar det 5 minuter till charmiga Estepona 8 och till Malagas flygplats är man på 45 min med bil.

Bekvämligheter

Planlösningar

Karta

El Campanario Golf & Country House, Urb. El Campanario, Ctra. de Cádiz, Spanien

Mäklare

Intresseanmälan

Message has been sent successfully.