Det här är ett riktigt Kinderägg!

Radhus
€ 285,000

Fakta

Rum
Sovrum
Badrum
Boyta
Referensnummer

Beskrivning

Javisst, för när man kan hitta ett fint town house i den charmiga gamla stan i Estepona som har Takterrass, Gästhus och Patio – då är det tre önskningar i en! Detta härliga hus på en av de kullerstenssatta gatorna i hjärtat av gamla stan har precis allt – utom möjligen en modern inredning – men du som köper detta hus ska ju ha lite kul att pyssla med och sätta din prägel på det!

Men grunden för att lyckas med att få ett fantastiskt semesterboende finns där, 3 sovrum i huvudfastighetens övervåning samt 1 badrum och på entréplanet, vardagsrum, salong, kök och badrum. Här får man ju tänka sig en ny planlösning som öppnar upp ytorna. Högst upp finns en fantastisk takterrass på 55 kvm med sol hela dagen och utsikt över takåsar, kyrktorn och det vackra berget Sierra Bermeja. På innegården som idag inte är planterad, men som har en egen brunn, kan man både odla själen och/eller blommor och grönt! Gästhuset i två separata våningar skapar utrymme för många gäster och glada familjesammankomster.

Runt hörnet ligger Plaza de las Flores, mittpunkten i staden och alla restauranger och shopping, aktiviteter och puls man kan önska. Till stranden går man på 5 minuter! Max!

 

Karta

Plaza de las Flores, Estepona, Spanien

Mäklare

Intresseanmälan

Message has been sent successfully.