Elegant lägenhet i tillväxtområde!

Lägenhet
€ 249,000

Fakta

Rum
Sovrum
Badrum
Boyta
Terrass
Garage
Byggnadsår
Referensnummer

Beskrivning

Estepona är en kommun och stad i stark tillväxt och byggkranar ses allt oftare snurra i kapp med grävskopor och truckar. Det råder ett intensivt byggklimat i regionen och nya områden ser dagens ljus. Ett sådant ligger på New Golden Mile, strax ovanför hotellet Las Dunas, där man nu bygger en ny villastad. Detta innebär givetvis att priserna på befintliga fastigheter i området ökar i takt med att ny infrastruktur, matbutiker och restauranger tillkommer.

Denna lägenhet ligger granne med den kommande villabebyggelsen i en trevlig urbanisation med andalusisk karaktär. Den ljusa trädgårdslägenheten har ett trevligt vardagsrum med matplats och stora skjutdörrar ut mot terrassen. Köket är toppmodernt och effektivt planerat med alla maskiner inkluderade. Master bedroom har också direkt utgång till terrassen och har eleganta skjutdörrar till platsbyggda garderober. Bredvid ligger snyggt badrum med badkar. Gästrummet mittemot har också inbyggda garderober och ett fint badrum med dusch, allt i snygg design och fina material. A/C varm och kall finns, jalusier, garage.

Terrassen är så stor att den rymmer både solstolar och matplats för barbeque kvällar! Vid den stora poolen  och barnpoolen nedanför finns också en snack-bar och gemensamma utrymmen för boende.

Det här är ett tillfälle att köpa en fin fastighet med ett stigande marknadsvärde! Till Estepona är det ca 7 min med bil till Puerto Banus/Marbella 10 min. Malagas flygplats 45 min.

Bekvämligheter

Karta

Calle Merión, 29680 Estepona, Málaga, Spanien

Mäklare

Intresseanmälan

Message has been sent successfully.