Living in style. Älskar du design är detta för dig!

Lägenhet
Till salu
Från € 199,000
Nyproduktion

Fakta

Rum
Sovrum
Badrum
Boyta
Garage
Referensnummer

Beskrivning

Tänk dig en oas med sol 325 dagar om året, omgiven av alla bekvämligheter och med värme och havet ständigt i sikte. En fristad där du kan njuta av det liv du alltid har drömt om. Dessa exklusiva bostäder är speciellt utformade för att du ska kunna leva i sann Medelhavslivsstil. Våningarna ligger i söderläge, med generösa öppna ytor med stora fönsterglas och de rymliga terrasserna garanterar en optimalt flöde av solljus. Inuti är den genomtänkta layouten inriktad på att ge de sociala livet mycket svängrum och samtidigt bevara den privata sfären i de mer intima rummen i bostaden.
Den öppna planlösningen med kök, vardagsrum och matsal sträcker sig utåt och integreras med terrassen. Den är på mer än 30 kvadratmeter och har en glasbalustrad vilken möjliggör att du kan njuta av den fantastiska utsikten.

Du kan välja storlek på våningarna mellan 2- och 3 sovrum eller en av de 52 marklägenheterna med trädgård (ca 50 m2) eller en av de 52 takvåningarna med solarium och med möjlighet till en privat pool. En parkeringsplats och ett förråd ingår.
Takvåningarna  blir nästan som ett observatorium med utsikt över det magnifika Esteponalandskapet. Terrasserna med ett solarium och en valfri privat pool, är sammanvävda som ett element i designen. Gränsen mellan utsidan och insidan är så sömlös att du kan njuta av den bästa designen med panoramautsikt.
Koppla av i din egen privata oas och upplev naturen från alla delar av ditt hem. Den privata trädgården gör att du känner dig som hemma i din villa, samtidigt som du njuter av alla bekvämligheter som området erbjuder som ett exklusivt spa, gym och gemensamma loungutrymmen.

Du tar dig till havet och en av kustens finaste stränder, Laguna Village och Puro Beach på mindre än 5 min med bil. Till Puerto Banús är det en kvart och Malagas flygplats 45 min. I närområdet finns det matvarubutiker och service. La Resina Golf med sitt trevliga klubbhus ligger precis nedanför.

Planlösningar

Karta

La Resina Golf & Country Club, Estepona, Spanien

Mäklare

Intresseanmälan

Message has been sent successfully.

Similar Properties (10)