Lyxigt penthouseliv och terrasser för hela stora familjen

Takvåning
Från € 385,700
Nyproduktion

Fakta

Rum
Sovrum
Badrum
Boyta
Terrass
Våning
Byggnadsår
Referensnummer

Beskrivning

Denna ursnygga urbanisation består av tre olika byggnader med endast 48 lägenheter, en del har stora trädgårdsytor respektive terrasser med maximal utsikt. Här planeras för saltvattenpooler både för vuxna och barn och ett hightech gym.
De ljusa och luftiga lägenheterna har antingen 2- eller 3-sovrum, i form av trädgårdslägenhet, mellanvåning eller penthouses. Man kan själv påverka inredningen i viss omfattning som val av golv t ex antingen trä eller klinker i storformat. Man kan välja material och utseende på dörrar samt väggfärger. Vardagrummen har öppen planlösning mot de stilrena köken och alla fönsterpartier är nedsänkta i golvet och går att skjuta upp till maximal öppenhet ut mot de stora terrasserna med söderläge. Garage och förråd ingår. Priserna startar på € 235 700 för 2-sovrum och 3-sov startar på   € 281 300.
Den långsträckta stranden ligger tre minuters promenad nedanför och via den nya strandpromenaden tar man sig in till Estepona på 10 minuter med cykel.Estepona växer och det byggs fler nya läckra bostäder väster om Marbella än vad som byggs i Nueva Andalucia och San Pedro tillsammans! Varfördå? Jo i Estepona kan man fortfarande köpa mark som ligger vid havet! Det betyder att man kan bygga härliga semesterhem med havsutsikt ett stenkast från stranden. Denna nya urbanisation ligger väster om Estepona, i ett område där man redan håller på att bygga exklusiva och häftiga designlägenheter med ikonstatus, som The Edge. Där byggs också just nu det nya supermoderna sjukhuset och runt omkring finns matvarubutiker, restauranger och ett kommande köpcenter.

Läs mer om Estepona på vår blogg på hemsidan.

 

Planlösningar

Karta

Aldi, Estepona, Spanien

Mäklare

Intresseanmälan

Message has been sent successfully.