Staden runt hörnet och havet ett stenkast bort

Lägenhet
Från € 250,000
Nyproduktion

Fakta

Rum
Sovrum
Badrum
Boyta
Terrass
Garage
Våning
Byggnadsår
Referensnummer

Beskrivning

Den eleganta designen i South Bay går långt utanför gränserna för traditionell arkitektur och erbjuder ett nytt slags livsstilskoncept i en modern stadsmiljö, kombinerad med material av toppkvalité och vågad inspirerande design – stora ljusa umgängesytor flyter samman med överdimensionerade terrasser med oslagbar utsikt över staden, Gibraltar och Nordafrikas kustlinje.

Designköken är av högsta klass fullt utrustade med alla maskiner, golv i oversized keramiska plattor, master sovrummet med badrum i svit. En harmonisk färgskala i naturliga toner ramar in och man kan själv välja från en palett som gör att ditt hem blir unikt.. Arkitekterna har tagit in det naturliga solljuset så mycket som möjligt vilket gör våningen, lätt, ljus och inbjudande!

De härliga gemensamma områdena har designats så att man ändå upplever avskildhet och komfort. De ligger i riktning mot havet och har stor pool, vackra trädgårdar och chillutrymmen såväl som gym.

South Bay Estepona erbjuder 2-, 3- och 4 sovrumslägenheter och penthouses  med mycket stora terrasser i söderläge med havsutsikt.

Vad som gör South Bay än mer attraktivt, förutom designen, är givetvis att man har staden nedanför med hela sitt utbud av restauranger, shopping och kulturutbud. Allt är på gångavstånd, till stranden är en kort promenad. Till Marbella är det 15 min med bil, till Malagas flygplats 50 min.

 

Bekvämligheter

Planlösningar

Karta

Fisioterapia Las Mesas, Estepona, Spanien

Mäklare

Intresseanmälan

Message has been sent successfully.