Villor med rena linjer, modern arkitektur och hög finish

Villa
Till salu
Från € 549,500
Nyproduktion

Fakta

Rum
Sovrum
Badrum
Boyta
Garage
Referensnummer

Beskrivning

I sluttningen precis bakom Resina Golf, ovanför Esteponas New Golden Mile, börjar detta modernistiska villaområde att byggas strax. Med olika stora tomter och villor i olika storlek och väderstreck, i kombination med en extremt elegant arkitektur, blir detta villaområde något väldigt speciellt. Bara ett 20-tal villor byggs och exklusiviteten i området genomsyrar inte bara antalet villor, utan givetvis också utförandet, material och val av märken i kök, badrum etc. Överdimensionerade duschar, fristående badkar, trägolv i sovrum och snyggt lättskött porslinsgolv i resten av villans utrymmen, skapar karaktär och andas elegans. Öppna ytor och stora fönster för maximalt ljusinsläpp borgar för ett modernt boende. Med golfbanan runt hörnet och havet strax nedanför är detta essensen av att leva ett lyxigt liv vid Medelhavet – i en riktig oas på Costa del Sol.

Det finns tre olika typer av villor och 3- och 4-sovrums utförande. Tomterna varierar men snittar runt 800m2. Priser från € 549 500 till € 898 500.

Från villaområdet har man ungefär knappt 10 min till Estepona i väster och Puerto Banus i öster. Till Malagas flygplats tar det 45 min.

Planlösningar

Karta

La Resina Golf & Country Club, Estepona, Spanien

Mäklare

Intresseanmälan

Message has been sent successfully.

Similar Properties (10)