Det genuint spanska lockar till köp

Våra hjärtan slår hårt för staden vi älskar, bor och arbetar i. Vi känner staden, dess puls, människor, kvarter och omgivningar. Och inte minst – vi kan bostadsmarknaden. Vi blir därför dina personliga guider och mäklare när även du ska finna ditt drömhem här!

Det är lätt att tala sig varm för en så underbar plats som Estepona, en genuin stad som lever sitt spanska liv året om med grönsaksmarknader och skinkfestivaler, med högtidliga helgonkorteger och uppsluppna parader. Kulturlivet är vibrerande med utomhuskonserter och konstpromenader.
Stränderna är långa, breda och inbjuder till lek, flirt eller motion och den populära strandpromenaden är alltid aktiv med folk som kör rollerblades, promenerar, går ut med hunden eller bara sitter och tittar på andra. Man flanerar mellan stadens caféer och strandens chiringuitos, de enklare restaurangerna med t ex grillad fisk på spett. Man är sällan fullt påklädd, linjen mellan strand och stad flyter samman och gör livet behagligt avspänt. En gång var Estepona en liten slumrande fiskeby, idag har staden brett ut sig längs kusten och uppåt bergen men medvetet behållit sin låga ”skyline”. Så även om den nu blivit vuxen så att säga, med närmare 70 000 invånare, har man lyckats behålla sin spanskhet och sin öppenhet mot oss som kommer nyfikna och vill vara med, vill förstå och vara delaktiga. Nemas problemas! Här sätts inga näsor i vädret
när du hackar dig fram på skolspanskan, tvärtom, med ett leende får du veta att det heter ”sin problema”. Om man ska raljera lite är Estepona en naturligare och mindre sminkad lillasyster till Marbella, mindre ”blingbling” och mer äkta vara.

Vi har arbetat som mäklare i Estepona under flera år och är mycket glada över att bidra till att fler skandinaver upptäcker hur härligt det är att bo här. Med vårt breda kontaktnät i staden har vi utmärkta möjligheter att få tillgång till unika fastigheter och vi samarbetar dessutom med flera lokala spanska mäklare som förser oss med bra objekt. En av våra framgångsfaktorer är just att vi bor här och på så sätt skapar en trygghet för våra kunder, vi finns alltid här, även efter att man köpt sin fastighet och behöver hjälp med praktiska saker. En annan är att vi inte är ett megamäkleri som ser kunden som en plånbok på två ben. Vi tänker service, personligt och engagemang.

Dessutom är vi seniora, vi har båda två livserfarenheter och karriärer som vi har stor nytta av i våra nuvarande roller. Jag var chefredaktör för Sköna hem under många år och mitt intresse och kunskap om inredning och design har hjälpt många till egna sköna hem. Peter har arbetat med
sälj- och ledarskapsutbildning och varit med och byggt organisationer utomlands. Han är dessutom uppvuxen i Spanien och har kulturen och språket med sig naturligt.

Vi ser fram mot att hjälpa också dig att hitta ett härligt boende i blommande Estepona – El Jardin de Costa del Sol!

Ring oss: +34 650 202 970 eller mejla lotti@nestbostad.com

Bienvenido a Estepona!

Vänligen
Lotti Ander & Peter Fahlberg

Vi bjuder dig på ditt boende

Fritt boende när du kommer till Estepona för att köpa en fastighet genom oss. Ni erbjuds att bo i en 2-sovrumslägenhet i den charmiga marinan, högt upp med vidunderlig utsikt över Medelhavet och Gibraltar. Poolområde och gångavstånd till allt.

Ring oss +34 650 202 970 eller mejla lotti@nestbostad.com

7 tips inför ditt husköp i Spanien

Möt de som flyttat till Spanien och förbered dig inför ditt husköp. Lotti berättar om sina erfarenheter i vår mejlserie i sju delar.

Skriv upp dig idag
genom att trycka här
för att ta del av tipsen.

Compare listings

Compare
MENY