Lotti Ander

Ägare / Mäklare

+46 705 870 210 | +34 650 202 970
lotti@nestbostad.com

Jag har jobbat som journalist och sedan som interiörarkitekt under mitt tidigare jobb. När min man och nu en kollega fick ett jobb i Spanien var det inte ett svårt val att följa. Min nyfikenhet kring spansk kultur och liv i heten lockade mig och jag var intresserad av att lära mig ett nytt språk och i slutändan också ett nytt yrke. Jag blev en löpare och jag gillade det från första stund. Att bygga kundrelationer och vara konsult och support under hela köpprocessen ger mig otroligt nöje. Nöjda kunder är lycka!

Vi blev kär i Estepona och vi bor och arbetar här, men vi har goda kunskaper om hela kusten.

Varför vi gillar Estepona så mycket, kan du läsa det på bloggen här.

Peter Fahlberg

Ägare / Mäklare

+46 704 444 239 | 34 628 078 668
peter@nestbostad.com

Min erfarenhet är mer spanska än svenska faktiskt. Jag växte upp i Spanien och därför har jag språket, kulturen och kunskapen om ”hur det fungerar” med mig i blodet, så att säga. Naturligtvis är det en stor tillgång med kunder, leverantörer, myndigheter och i sociala sammanhang. Jag har arbetat med försäljningsträning och ledarutveckling i stora företag i Sverige, Spanien, USA, Japan och Kina. Nu är jag tillbaka i mitt älskade Spanien och självklart känner jag att jag har en fantastisk upplevelse i banken att ge en sked och ge till våra kunder. All försäljning handlar om förtroende, förståelse och förtroende. Att känna sig säker på att göra rätt investering. Vår kunskap om områden, prisnivåer och försäljningsupplevelse gör att du känner dig säker att flytta med oss ​​till ett boende här.

Om du vill läsa mer om hur köpsprocessen går kan du klicka här . 

Våra partners

GRS Edificaciones/Byggare, underhäll

GRS Edificaciones har lång erfarenhet av byggnation och renoveringar och har ett kompetent och erfaret team hantverkare knutet till sig. Ombyggnationer av äldre lägenheter och villor är gruppens specialitet. I teamet finns också servicegrupper för underhållsarbete, som städning, trädgård, uthyrning, installation av larm m.m.

Ricardo Rincón Wong/ Juridik

Vi samarbetar med advokatkontoret RRW Abogados, Ricardo Ricon Wong, på Centro Plaza, med många års juridisk erfarenhet att genomföra den juridiska processen för svenska köpare/säljare. Inom hans domäner finns även ett Notariat som tillhandahåller alla nödvändiga tjänster vilket säkerställer ett tryggt köp. Detta innebär att även lagfartshanteringen blir en smidig del i processen.

Compare listings

Compare
MENY