Lotti Ander

Ägare / Mäklare

+46 705 870 210 | +34 650 202 970
lotti@nestbostad.com

Jag har arbetat som journalist och senare som inredare under mitt tidigare jobbliv. När min man och numera kollega, fick jobb i Spanien var det inte ett svårt val att följa med. Min nyfikenhet på den spanska kulturen och livet i värmen lockade och jag var intresserad av att lära mig ett nytt språk – och – visade det sig – även ett nytt yrke. Jag blev mäklare och har gillat det sedan första stund. Att bygga upp kundrelationer och både vara rådgivande och stödjande genom hela köpprocessen, ger mig en otrolig glädjekick. Nöjda kunder är lycka!

Vi förälskade oss i Estepona och bor och verkar här, men har en god kunskap om hela kusten.

Varför vi gillar Estepona så mycket, kan du läsa på bloggen här.

Peter Fahlberg

Ägare / Mäklare

+46 704 444 239 | +34 628 078 668
peter@nestbostad.com

Min bakgrund är mer spansk än svensk faktiskt. Jag växte upp i Spanien och har därför både språket, kulturen och kunskapen om ”hur det funkar” med mig i blodet så att säga. Det är givetvis en stor tillgång – med kunder, säljare, myndigheter och i sociala sammanhang. Jag har jobbat med säljutbildning och ledarskapsutveckling i stora företag i Sverige, Spanien, USA, Japan och Kina. Nu är jag tillbaka i mitt älskade Spanien och känner givetvis att jag har en stor erfarenhetsbank att ösa ur och ge till våra kunder. All försäljning handlar om förtroende, förståelse och tillit. Att känna sig säker på att man gör rätt investering. Vår kunskap om områden, prisnivåer och säljerfarenhet gör att du kan känna dig trygg att ta steget med oss till ett boende här.

Vill du läsa mer om hur köpprocessen går till, kan du klicka här.

MEDARBETARE PÅ NEST

Pernilla Baldi Almström

Mäklare

+34 638 843 401
pernilla@nestbostad.com

Mitt arbete inom servicebranschen, främst med stora privata båtar har tagit mig jorden runt. Det har givit mig en stor erfarenhet av olika kulturer, människor och språk. Från båtar blev det en naturlig övergång till försäljning av fastigheter som jag arbetade med under många år i södra Frankrike.

Jag älskar att arbeta med människor och förstår vad det innebär att komma till ett annat land, hur viktigt det är att möta rätt människor som har erfarenhet och kunskap. Det är en stor tillgång för mig när jag skall hjälpa dig att hitta ett boende i Spanien.

Marcus Fütö

Tekniskt ansvarig

+34 622 926 959
marcus@nestbostad.com

Efter fyra plus år i Estepona kan jag säga att jag känner till staden och dess smultronställen väl. Jag arbetar med tekniken på Nest och säkerställer att du kan söka på ett utbud av våra fastigheter på vår hemsida. Jag arbetar även med vår synlighet i olika sociala medier och på internet i stort. Om ni stöter på mig på kontoret kan jag även hjälpa er med de vanligaste frågorna våra kunder och säljare brukar ställa.

Emelie Christiansen

Designer

+34 622 257 021
emelie@nestbostad.com

Min roll på Nest är att mata dina ögon med gotti. Jag utvecklar vår grafiska profil och skapar marknadsföringsmaterial både online och för tryck. Jag har bott en längre tid på olika platser i Spanien, bland annat Barcelona och Mallorca, och kan därför språket väl. Om du säljer en fastighet genom oss kan jag skapa dig en exklusiv profil som lyfter din fastighet bland de otaliga objekten som ligger till salu på Costa del Sol!

Våra samarbetspartners

HANTVERKSHJÄLP

GRS Edificaciones har lång erfarenhet av byggnation och renoveringar och har ett kompetent och erfaret team hantverkare knutet till sig. Ombyggnationer av äldre lägenheter och villor är gruppens specialitet. I teamet finns också servicegrupper för underhållsarbete, som städning, trädgård, uthyrning, installation av larm m.m.

JURIDIK

Vi samarbetar med advokatkontoret RRW Abogados, Ricardo Ricon Wong, på Centro Plaza, med många års juridisk erfarenhet att genomföra den juridiska processen för svenska köpare/säljare. Inom hans domäner finns även ett Notariat som tillhandahåller alla nödvändiga tjänster vilket säkerställer ett tryggt köp. Detta innebär att även lagfartshanteringen blir en smidig del i processen.

MENY