Beskrivning

Célere Casares Doña Julia ligger i Casares Costa, vid Medelhavet.
I provinsen Málaga, i en region där solen och milda temperaturer dominerar under en bra del av året.
Urbanisationen ligger 400 m från stranden, och de flesta lägenheter har vacker utsikt över havet.
Närheten till San Luis de Sabinillas, mindre än 5 minuter bort med bil, gör det möjligt att få en rad olika tjänster och butiker som är mycket varierade (hälsocenter, skolor, stormarknader, banker, sportcenter, …)
Runt området kan du njuta av flera fritidsaktiviteter: magnifika golfbanor som Doña Julia som gränsar till urbanisationen eller Finca Cortesín, internationellt erkänd för att vara värd för World World Play Play-golfturneringen. Marinaerna i La Duquesa och Estepona ger en speciell attraktion till älskare av vattensporter. Byggandet av sjukhuset i Estepona, ca 5 minuter med bil, ligger i ett område  där det finns skol-, sport- och kommersiella lokaler
Casares Costa har ett mycket bra läge med motorvägen Costa del Sol A-7 och ligger mycket nära åtkomstpunkterna på motorvägen AP-7. Det ligger cirka 25 minuter från flygplatsen i Gibraltar, mindre än 60 minuter från både den internationella flygplatsen i Malaga som Renfe de Maria Zambrano Station och ca 15 minuter från Puerto Banus och Marbellaas historiska centrum.

Projektet
Med ett strategiskt läge är Célere Casares Doña Julia en grupp på 104 bostäder med 2 och 3 sovrum. Komplexet består av 5 bostadshus, fördelade på bottenvåningen plus 2 höjder, belägen i ett inhägnat bostadsområde, vilket utgör en viktig faktor för integritet och säkerhet. Orienteringen huvudsakligen söderut ger husen solljus på terrasserna. Med en avantgarde och modern design har lägenheterna och takvåningarna blivit utrustade för att njuta av öppna och ljusa utrymmen. Husen har funktionella och moderna fördelningar och utmärkta byggkvaliteter med fokus på effektivitet och energibesparing och respekt för miljön. Stora terrasser projiceras där de flesta av dem har en vacker utsikt över havet.
Alla bostäder har parkering.

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
95 m²
Terrass
45
Pool
1
Uppdaterat den augusti 31, 2022 vid 4:28 e m

Adress

  • Stad Casares
  • Provins Malaga
  • Land Spain

Bekvämligheter

Kontaktinformation

Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
  • +34 628 078 668
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
MENY