Beskrivning

UNIKT FRONT LINE LÄGE MITT I STADEN

Att kunna njuta av stranden, havet och staden runt omkring, men ändå bo i ett modernt, komfortabelt och supersnyggt designat hem, är antagligen essensen av Medelhavsliv. Generösa terrasser med havsutsikt. På takterrassen finns dessutom en infinitypool med panoramavy mot Afrika, Gibraltar och hela kusten.

MODERN DESIGN OCH UTSÖKTA MATERIALVAL GER DET EXTRA

Darya Homes är en innovativ fastighet byggd med miljömedvetenhet utan att ge avkall på estetiken. Designen är ombonad och elegant med exklusiva material, maskiner och en omsorg in i detaljerna. Naturligtvis har de tillhörande garageplatserna även el-stationer. Givetvis har man ett ett system som tar hand om A/C-vattnet och värmer det med solenergi som sedan leds ut i golvvärme. Trägolv i sovrum medan andra ytor har keramiska meterstora plattor. Och självklart smälter de öppna italienska köken  in i inredningens helhet och sällskapsytorna går in i varandra.

ALLT ÄR INOM RÄCKHÅLL

30 m från stranden ligger Darya Homes, centralt placerad i Estepona stad, mellan Gamla stan och Marinan med gångavstånd till stadens restauranger, kulturliv och shopping. Den unika fastigheten har både 1- 2- 3- och 4-sovrums lägenheter och penthouses.

DARYA BLIR EN IKONBYGGNAD PÅ COSTA DEL SOL

Men sin eleganta arkitektur, smarta miljötänk, grandiosa takterrass med infinitypool, barbeque, gym, spa och lekplats – erbjuder Daryas våningar en efterfrågad livsstil. Smakfullt, genomtänkt och funktionellt är begrepp som ligger till grund för Costa del Sols nya ikonbyggnad.

Estepona ligger 15 min från Puerto Banus och Nueva Andalucía och 50 min från Malagas flygplats.

SNYGGASTE DESIGNEN - DARYA BJUDER PÅ ALLT!

Info

Referens
Nest-2288
Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
181 m²
Terrass
40
Pool
1
Uppdaterat den augusti 31, 2022 vid 4:58 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Beskrivning:

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY