Till Salu
Selwo Aventura, Autovía del Mediterráneo, Km. 162, 5, 29680 Estepona, Málaga, Spain
  • €340.000

Beskrivning

På sluttningen ovanför Sonora beach ligger Selwo, ett av kustens kanske mest expanderande områden med flera lägenhetskomplex som tilltalar semesterfirare och bofasta, blandade med magnifika villor och alla har imponerande utsikt. Men området är kanske mest känt för Selwo Wildlife Park, som erbjuder en fantastisk safari med sina djur och andra attraktioner.Det stora nytillskottet av fastigheter innebär att man också satsar på restauranger, matvarubutiker och just nu byggs ett helt nytt paddeltenniscenter! Men givetvis är La Resina Golf med klubbhuset mitt i den naturliga medelpunkten för alla som bor i Selwo.
I en av urbanisationerna på en höjd ligger denna trevliga duplexlägenhet, där faktiskt alla som bor där kan få en egen privat terrass – det finns nämligen 4 stycken och de ligger dessutom på olika våningsplan i olika väderstreck!
Denna fantastiska lägenhet i Selwo är som gjord för en familj som vill njuta av vad kusten har att erbjuda i form av sol, frisk luft och härlig utsikt! På entréplanet ligger det trevliga vardagsrummet med en öppen spis och direkt utgång genom stora skjutdörrar till en av de härliga terrasserna. På detta våningsplan ligger också två sovrum, det ena med egen terrass och det andra med franska dörrar ut mot utsikten! Mellan dem finns ett blåkakalat badrum. Ett av sovrummen har en fransk balkong och det andra en större terrass där man kan njuta av eftermiddagssolen och utsikten längs kusten och Gibraltar och Afrika en klar dag. Det fullt utrustade köket har en intilliggande tvättstuga/förråd. En bred trappa leder upp till övre planet där man möts av en stor terrass i söderläge och master bedroom med inte bara inbyggda garderober och ett rejält tilltaget badrum i svit – utan också med en västliggande härlig terrass!
Till Estepona är det 5 min med bil, till Marbella och Puerto Banus 15 min och flygplatsen i Malaga når man på 45 min.

Info

Referens
Nest-R3986560
Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
147 m²
Terrass
50
Pool
1
Uppdaterat den januari 28, 2022 vid 4:26 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Öst, New Golden Mile
  • Land Spain

Kontaktinformation

Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
  • +34 628 078 668
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
MENY