Till Salu Nyproduktion Off Plan
Autovía del Mediterráneo, Km 159, 29680 Estepona, Málaga, Spain
  • Från €393.000

Beskrivning

Med grannar som 5-stars hotell Kempinski och snart återöppnade Laguna Village med många restauranger, boutiquer, Pacha beach club och med underbar sandstrand bara 500 m bort, är det svårt att hitta ett bättre läge för en lyxig resort på Costa del Sol. Lägger man till att bara 5 min med bil eller 25 min längs strandpromenaden in till den blommande staden Estepona med ett rikt kulturliv, genuin spansk känsla och fantastiska stränder och gränder, är det här vill jag säga ett helt unikt projekt.

Med genomtänkt arkitektur för att smälta in i den naturliga miljön är detta projekt gjort för att accentuera Esteponas typiska livsstil och avslappnade atmosfär. Med sofistikerad arkitektur av välrenommerade Villarroel Torrico, inspirerande interiörer från designbyrån Gunni & Trentino som är standard i varje lägenhet, och med Lutrons trådlösa smarta hemma system, uppvisar dessa lägenheter det senaste i boendestandard på kusten.

Komplexet är byggt runt 27 000 m2 av tropiska, anlagda trädgårdar med tre utomhuspooler, varav en är uppvärmd, ett centralt klubbhus komplett med co-working lounge, café/bar, spa, inomhuspool och gym – och med 24-timmars bevakning.

Man ska bygga 140 lägenheter i olika utföranden, 2-3-4-sovrum med alternativ som trädgård, terrass, i duplex, dvs två våningar, takterrasser och penthouses. Designen blir av högsta klass med stora generösa fönsterpartier från golv till tak för maximalt ljusinsläpp, kök och badrum kommer fullt utrustade, smart-home-system installerat, hela våningen har golvvärme och varm/kall A/C. Du kan också personalisera din lägenhet genom olika val av golv, och du kan uppgradera din bostad med utomhuskök, jacuzzi/pool, elektriska jalusier och hemma-biosystem. Givetvis ingår garageplats och förråd.
Priser startar från € 393,000 – € 1,261,000
2-3-4-sovrumslägenheter mellan 150 – 400 kvm
Inflyttningsklart 2023
För mer detaljerad information kontakta oss!

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
118 m²
Terrass
32
Pooler
3
Byggår
2022
Uppdaterat den februari 8, 2022 vid 4:16 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Rum:
2-sov mellanvåning

2-sov trädgård

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY