Beskrivning

Att kunna ha gångavstånd till restauranger, butiker, matvaruaffärer och inte minst – havet – är någonting speciellt, härligt och viktigt när man väljer semesterbostad! Det här fina nya projektet har just det, och lite till! Mitt emellan gamla stan och nya delar av Estepona kommer denna urbanisation att stå klar andra kvartalet 2024. Med bara 102 lägenheter och takvåningar, uppdelade i två kvarter, med 1, 2 och 3 sovrum, blir detta dessutom ett exklusivt modernt boende mitt i staden.
Lägenheternas utformning speglar livsstilen kring Medelhavet med mycket uteplats för ett bekvämt liv där man njuter av ljuset och den sköna temperaturen året om. Lägenheterna har designats för att få ut det mesta av solljus, med god isolering hålls temperaturen stabil, och fastigheten byggs naturligtvis med hållbara förtecken för energibesparingar och garanterar minsta miljöpåverkan. Luftkonditionering är standard.
Den öppna planlösningen tilltalar en modern livsstil där man umgås under matlagningen och ser varandra i vardagsrum och utanförliggande terrass. Hela interiören går i ljusa toner och i vackra material. Det finns också möjlighet till personliga val av material.
Det generösa poolområdet har en vuxen och en barnpool, det finns dessutom en lekplats och gym och gemensamhetsutrymmen samt co-worker-space. Och vill man bjuda vännerna på BBQ så finns det sådana faciliteter i trädgården!
Garage ingår men bor man så här är den nästan överflödig. Även förråd ingår. Till stranden 5 min promenad. Till Malagas flygplats 50 min med bil.

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
86 m²
Terrass
12
Pool
1
Byggår
2022
Uppdaterat den september 9, 2022 vid 4:08 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

2-sovrumslägenhet

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY