Beskrivning

Precis vid havet, med egen grind ut till stranden, ligger det här lite ”hemliga” radhusområdet med bara ca 30 hus byggda i en skyddande u-form med det sköna poolområdet i mitten. Den lummiga och gröna trädgården ramar in husen byggda i två eller tre våningar. Huset som nu är till salu köptes på ritning och har haft samma ägarfamilj i alla år. De var först och valde den bästa placeringen, i rakt söderläge och med stor privat uteplats där pelargonerna vuxit till en häck! Fastigheten består av ett stort vardagsrum med öppen spis och kök med öppen planlösning. Köket är utrustat med alla maskiner. På detta plan finns också en gästtoalett. Direkt utgång till uteplats och grind ut till trädgård och pool. En trappa upp ligger master bedroom med liten balkong ut mot havet och badrum i svit. Gott om garderober och en liten ”walk thru closet” utanför. Mittemot ligger ett badrum och ett gästrum. Högst upp finns det tredje sovrummet och en privat terrass med utsikt mot bergen.

Parkering utanför. Paddletennisbana på området och ett gym. Separat barnpool. Till Carrefour är det 5 min promenad, det finns gott om caféer och restauranger precis i närheten. Man kommer också att kunna promenera/cykla på den nya strandpromenaden in till stan på ett par minuter! Det här är ett härligt semesterboende för en familj som gillar att bo lite privat, ha utsikt över havet men ändå ha allt på gångavstånd!

Till Puerto Banús/Marbella är det 15 min med bil, till Malagas flygplats 45 min. Läs mer om härliga Estepona på vår hemsida!

Info

Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
131 m²
Landyta
35 m²
Terrass
12
Pool
1
Byggår
1985
Uppdaterat den april 9, 2021 vid 6:10 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Bekvämligheter

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY