Beskrivning

Det här trevliga radhuset ligger i ett av Estepona väst mest attraktiva områden Bahia Dorada. Det som gör det så eftersökt är såklart den genuina andalusiska stilen och prisbelönta arkitekturen, med olika utformade hus och individuella trädgårdar, de små gränderna och stora gröna ytorna plus givetvis att det ligger frontline. Och det bara 3 km från staden! Men det som driver värdeökningen är den nya stadsdel med det nya sjukhuset i spetsen som just nu växer fram, den ligger bara en kilometer från Bahia Dorada. Förutom sjukhuset byggs också ett stort antal bostäder samt butiker och restauranger.
Huset består av 2 sovrum på entreplanet med 2 badrum varav det ena har badkar och båda har fönster. I det större sovrummet har man direkt utgång till den lummiga trädgården. En trappa upp ligger det öppna köket och vardagsrummet med, för arkitekten Aubrey David, den så typiska härliga takhöjden! Utanför vardagsrummet finns en inglasad terrass och trappa ner till trädgården. Det finns möjligheter att bygga ytterligare ett sovrum på den stora terrassen som ligger vid sidan av huset ovanpå master bedroom. Det finns också en praktisk källare med gott om yta för både förråd/tvättstuga och ett arbetsrum.
Utanför den trädgårdshäcken har man stora öppna gröna ytor och utsikt mot havet och stranden 100 m nedanför. Strax bredvid ligger områdets stora pool.
In till Estepona tar det 5min med bil. Parkering under tak. Till Malagas flygplats är det 50 min. Och ung. lika långt till Gibraltar.

Info

Referens
Nest-R3784054
Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
109 m²
Landyta
256 m²
Terrass
46
Pool
1
Uppdaterat den april 21, 2021 vid 1:09 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY