Beskrivning

De hyper-exklusiva radhusen i The Island är dina närmaste grannar på andra sidan gräsmattan och poolerna. Det är en snygg och modern arkitektur som lockat köpare från hela världen att betala i snitt 1.3 miljoner Euros. Men de har samma läge, front line det glittrande havet och den härliga stranden, som detta rymliga radhus – men med den avsevärda skillnaden på prislappen!
På tre plan breder huset ut sig. På entréplanet finns det nyrenoverade, välutrustade och praktiska köket med en luftig öppning med barhäng in mot vardagsrummet. Där ryms både matplats och sittgrupp samt man har en stämningsskapande kamin. De stora fönsterpartiet leder ut till terrassen och den ena av två pooler ligger ett tiotal meter bort.
På våning ett ligger två sovrum, det ena med en stor terrass ut mot trädgården och med havsutsikt. Detta sovrum har också ett badrum med badkar en suit. På motsatt sida ligger det andra sovrummet och mellan dem ytterligare ett badrum.
På översta planet har master bedroom en ansenlig takhöjd, även här ett mycket stort badrum med tvättmaskin och två klädkammare. Utanför ännu en terrass med hänförande havsutsikt och vy över berg och den fina trädgården. Alla sovrummen har separata A/C maskiner och inbyggda garderober i full höjd samt markiser på alla uteplatser. Genomgående klinkergolv.
Som en extra bonus har man en väl tilltagen källare som kan inredas till ytterligare ett sovrum eller hemmabio etc. Här finns också en direkt ingång till garaget under huset samt förråd.
Urbanizationen har en egen utgång till stranden precis framför trädgården och de två poolerna. Promenadavstånd in till hamnen i Estepona är ca 15 min.

Next to The Island, Part I

Part II

Part III

Info

Sovrum
3
Badrum
3
Boyta
210 m²
Terrass
44
Pooler
2
Uppdaterat den januari 20, 2020 vid 6:30 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY