Beskrivning

Endast 28 fantastiskt stora 3 och 4 sovrum på frontlinjen mot Medelhavet.
Månader av hårt arbete och djup planering har fött emare. Det är resultatet av ett lagarbete, inriktat på skapandet av ”Perfect Homes” anpassat till den nya livsstilen, med hjälp av den mest innovativa designen tillsammans med de senaste kvalitetsmaterialen, många av dem speciellt skapade för emare.

På främre delen av Medelhavet har Erasur-gruppen tagit fram en ny uppfattning om bostadsområde, där var och en av de privilegierade familjerna som bor i komplexet kommer att njuta av ett nytt koncept av lägenhet, lägenheterna ger en känsla att man bor i en villa.

Räkna med fantastiska fönster och enorma terrasser, var och en av de byggnader vetter mot stranden, vilket möjliggör njutningen av oändliga vyer över Medelhavet.

På en tomt på 20.000 m2 strandlinje är emare ett högt skyddat byggnadskomplex med bara 6 små kvarter, bestående av endast 28 fantastiskt stora 3 och 4 sovrum och exklusiv tillgång till stranden. Vart och ett av lägenheterna har minst 3 stora parkeringsplatser, med direkt tillgång till en privat ”källare”, direkt ansluten till var och en av bostäderna via en privat hiss.

Den moderna utformningen av trädgårdarna bevarar fortfarande en Medelhavs-essens, de flesta av dessa trädgårdar är spridna mellan bostäder och havet, där ett nytt koncept med pool samlas ihop med naturen. Simning i emare året runt på en strandlinje vid stranden, blir möjligt tack vare den stora dimensionen utomhusuppvärmd pool, som integrerar ett ”Bajo Shelf” -område (Solarium) och det drivs av saltkloreringssystem.

De totalt byggda ytan på 3-rumslägenheterna går från 405 m2 till 431 m2 och 4 sovrummen från 548 m2 upp till 813 m2.

Info

Sovrum
3
Badrum
3
Boyta
230 m²
Terrass
114
Pool
1
Uppdaterat den juni 1, 2018 vid 10:05 f m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Land Spain

Kontaktinformation

Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
  • +34 628 078 668
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
MENY