Beskrivning

Bahia Dorada var en av de första bostadsområdena som byggdes på Costa del Sol. På sin tid ansågs både konceptet och arkitekturen revolutionerande. Bakom skapandet stod den kände arkitekten Aubrey Davis som ville att området skulle kännas som en by med slingrande gränder, små torg och öppna ytor för lek och inget hus skulle vara det andra likt. Idag känns det konceptet mer aktuellt än någonsin, småskaligt, personligt och precis vid havet – kan man få mer frihet?! Dessutom knyts nu Bahia Dorada, som ligger 2,5 km väster om Estepona, ihop med staden genom den strandpromenad som nu byggs. Läs mer om Estepona på vår hemsida!

Detta fina radhus ligger högt och har en sagolik utsikt ner mot Gibraltar och åt andra hållet Estepona. Den stora terrassen inbjuder till sköna middagar och det finns också en trädgård för lounge och häng. Den vackra entrén med djup och perspektiv, ger en försmak till hur genomtänkt arkitekten gjorde planlösningen. Här skulle dagsljuset strila in naturlig från alla håll och när man kliver in och får se den fantastiska takhöjden och rummens volym, blir man glatt överraskad av hur härligt öppet och modernt det känns. Vardagsrummet med stora fönster ut mot havet, ligger ett par få trappsteg upp och har en mycket imponerande öppen spis. I direkt anslutning finns praktiskt kök.

På entreplan ligger två ljusa sovrum med var sitt badrum, alla har inbyggda garderober. Där finns också en privat utgång ner till havet och stranden. Parkering under tak bredvid entrén. I området finns det inte mindre än 6 pooler, men som sagt, den härliga stranden och Medelhavet ligger en minut nedanför.

Till Estepona tar man sig på ett par minuter med bil. Via den nya strandpromenaden cyklar man in eller promenerar på en kvart. I området finns matvarubutiker och några restauranger samt det nya sjukhuset. Till Malagas flygplats är det 50 min med bil.

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
158 m²
Landyta
268 m²
Terrass
36
Pool
1
Uppdaterat den december 5, 2019 vid 4:06 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Kontaktinformation

Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
  • +34 628 078 668
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
MENY