Beskrivning

Drömmer du om en egen finca, kanske med några hästar och vinodling? Eller ett boende för generationer eller flera vänfamiljer att dela med? Då kan den här gården vara för er!
Följer man vägen genom dalarna ovanför Laguna Village, strax öster om Estepona, kommer man till Finca Castor. I en vacker dalgång med en porlande flod bredvid ligger den insmugen bland pinjeträd, eucalyptus och lummig vegetation och erbjuder fullständig avskildhet och sinnesro där endast fågelsången bryter tystnaden.

Fastigheten är uppdelad i två tomter, en mindre på 14 712 m2 som gränsar till floden och en större yta på 42 200 m2.

På den mindre tomten som ligger mellan vägen och ån, ligger det stora bostadshuset i två våningar omfattande fem sovrum. Det finns två kompletta badrum och en gästtoalett, hall, skafferi och på övre våningen en loftgång vilket ger vardagsrummet dubbel höjd, upp till nock. Det charmiga och rustika vardagsrummet har en öppen spis och paneler i trä. Köket som ligger bredvid i ljust målad spont har också en matplats. Utanför breder den stora terrassen ut sig med vindlande vinrankor som tak och utsikt över poolen, trädgården och den ständigt porlande floden nedanför. Det finns också en inglasad veranda på baksidan, cirka 60 m2 med en stor inbyggd grill och ugn för härliga BBQ:s med familj och vänner.

Framför huset ligger vattenreservoaren för bevattning av köksträdgården och fungerar också som ett svalkande blickfång.

Bakom huvudhuset ligger en fastighet med träpanel som använd som lager och en verkstad i form av en öppen veranda under tak med utsikt över floden. Ovanför förrådet finns en vind.

Det mindre gästhuset på 30 m2 har två sovrum, badrum och kök/matplats.

Det 56 m2 stora stallet har olika spiltor och boxar och har tidigare hyst getter. Denna byggnad kan givetvis renoveras och ersättas med ett lika stort modernt bostadshus. Givetvis finns här också ett hönshus.

Trädgården framför bevattnings poolen är lummig och uppvuxen med fruktträd bl a sex apelsinträd, ett mandarinträd, ett pitangaträd, två mispel, tre mango, två päronträd, tre äppelträd, två fikonträd , fyra plommonträd och tre kvitten!

På den stora tomten ovanför ligger en fastighet med anor från 1800-talet.
Det är en vingård med de karakteristiska elementen för omvandling av druvor till vin, har en giltig licens för renovering och grundläggande byggprojekt. Byggnaden omfattar totalt 160 m2 i två plan, kopplat till vingården finns en cistern på 9 m2.
Tomten på 42 200 m2 ligger väster om lokalvägen.

Bredvid vingårdsbyggnaden finns två brunnar, varav den ena har ett elektriskt system för utvinning av vatten.

Den 56 684 m2 stora fastigheten ligger i Estepona på Camino de la Charca de las Nutrias, norr om AP-7 motorvägen och tio minuter från köpcentret Laguna Village vid kusten.

Alla anläggningar på gården är anslutna till elsystemet och en generator i fall att.

Alla byggnader i fastigheten som beskrivs är registrerade i fastighetsregistret och legaliserade.

Vid intresse kontakta oss för mer detaljinformation.

Info

Referens
Nest-R4014832
Sovrum
7
Badrum
3
Boyta
160 m²
Landyta
56847 m²
Terrass
110
Pool
1
Byggår
2006
Uppdaterat den november 9, 2022 vid 11:10 f m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Öst
  • Land Spain

Kontaktinformation

Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
  • +34 628 078 668
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
MENY