Beskrivning

Estepona är en kommun och stad i stark tillväxt och byggkranar ses allt oftare snurra i kapp med grävskopor och truckar. Det råder ett intensivt byggklimat i regionen och nya områden ser dagens ljus. Ett sådant ligger på New Golden Mile, strax ovanför hotellet Las Dunas, där man nu bygger en ny villastad. Detta innebär givetvis att priserna på befintliga fastigheter i området ökar i takt med att ny infrastruktur, matbutiker och restauranger tillkommer.

Denna lägenhet ligger granne med den kommande villabebyggelsen i en trevlig urbanisation med andalusisk karaktär. Den ljusa trädgårdslägenheten har ett trevligt vardagsrum med matplats och stora skjutdörrar ut mot terrassen. Köket är toppmodernt och effektivt planerat med alla maskiner inkluderade. Master bedroom har också direkt utgång till terrassen och har eleganta skjutdörrar till platsbyggda garderober. Bredvid ligger snyggt badrum med badkar. Gästrummet mittemot har också inbyggda garderober och ett fint badrum med dusch, allt i snygg design och fina material. A/C varm och kall finns, jalusier, garage.

Terrassen är så stor att den rymmer både solstolar och matplats för barbeque kvällar! Vid den stora poolen  och barnpoolen nedanför finns också en snack-bar och gemensamma utrymmen för boende.

Det här är ett tillfälle att köpa en fin fastighet med ett stigande marknadsvärde! Till Estepona är det ca 7 min med bil till Puerto Banus/Marbella 10 min. Malagas flygplats 45 min.

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
117 m²
Terrass
30
Pool
1
Byggår
2008
Uppdaterat den november 21, 2019 vid 11:51 f m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY