Off market
Finca Cortesin, MA-8300, Finca Cerro de los Higos, Casares, Malaga, Andalusia, 29690, Spain

Beskrivning

I en av Andalusiens mer stillsamma och natursköna del, Casares, ligger resorten Finca Cortesin, kanske mest känd för sin tour-golfbana, men också för de excellenta restaurangerna, sitt underbara spa och den populära beach klubben, strax nedanför. Hela området omfattar förutom själva hotell/restaurang/klubbhuset också ett fåtal eleganta bostadsområden samt 16 extremt exklusiva villor, kallade Golfside Villas, som just nu byggs , och där prisnivån pendlar mellan 5-15 miljoner Euro.

I detta undersköna landskap, mellan berget Bermeja och det glittrande Medelhavet, på mjuka kullar med öppna vidder, ligger också Altos de Cortesin, där denna fräscha och inbjudande 3-sovrumslägenhet ligger. Med sitt privata hörnläge, har trädgården på dryga 50m, skyddad insyn medan utsikten är öppen ut mot dalen och de exklusiva villorna nedanför. Planlösningen är praktisk med ett stort vardagsrum/matrum direkt vid entrén och direkt utgång till den stora och generösa terrassen med loungegrupp och matplats för härliga middagar al fresco.

Köket ligger mittemot och är utrustat med moderna maskiner och har en tvättstuga i direkt anslutning utanför. Både master bedroom och ett gästrum har direkt utgång till terrass och trädgård. I det större sovrummet ligger badrummet med dusch i svit och i alla sovrummen finns gott om inbyggda garderober i elegant utförande i ljusgrå målat trä. Det tredje sovrummet ligger åt andra hållet, in mot andra sidan av fastigheten. Mellan de två sovrummen ligger ytterligare ett badrum.  Lägenheten har varm och kall A/C och marmorgolv genomgående samt vackert arbetade trädetaljer i lister och dörrar.

Runt hörnet ligger den relaxande poolen med generösa ytor för solbadande. Till lägenheten hör en garageplats i samma uppgång med hiss samt ett förråd. Området är en s k gated community och det finns dessutom en grindvakt vid entrén till denna del av Finca Cortesin. Till stranden åker man på 3-4 min och på samma avstånd finns matvarubutiker, apotek och all annan service. Till Malagas flygplats är man på 50 min. Till Marbella och till Gibraltar 20 min i vardera riktning!

 

Vill du läsa mer om vad Finca Cortesin har att erbjuda, följ denna länk;

http://www.fincacortesinrealestate.com/en/the-residences/golfside-villas/

Info

Referens
Nest-R3447934
Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
179 m²
Landyta
52 m²
Terrass
40
Pool
1
Uppdaterat den juli 29, 2021 vid 11:58 f m

Adress

  • Stad Casares
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY