Beskrivning

Välkommen till Las Terrazas i Casares, på Costa del Sol.

Las Terrazas är en ny, exklusiv utveckling av lyxiga lägenheter och takvåningar i det välkända och prestigefyllda privata området Finca Cortesin, ett riktmärke inom stadsutveckling, turism, hotellbranschen, golf och naturligtvis lyxiga bostäder, vilket gör detta till ett av de högst uppskattade villa och lägenhetsområdet i södra Europa.

Vi överdriver inte när vi säger att du inte hittar något som detta på Costa del Sol eller hela den södra Medelhavskusten. Det är en oas av naturlig skönhet, som du kan njuta av av alla dina sinnen. Den perfekta kombinationen av närhet till stranden, integritet, exklusivitet och lugn i en underbar natur med bergen bakom, golfen framför och panoramautsikt. Säkert att detta är den plats du har föreställt dig, drömmer om och letar efter!

Vad letar du efter när du köper ett fritidshus, i den magiska platsen där du kommer att spendera långa perioder, njuta av en välförtjänt semester eller kanske din pension, men också göra en bra fastighetsinvestering?

Hav och golf
Nära stranden och söderläge
Exklusiv, kvalitet och modern arkitektur
Utmärkt läge
Prisvärt
Men är det verkligen en produkt som uppfyller alla dessa förväntningar?

Ja, det finns inom det exklusiva Finca Cortesin.

Inga undantag!!! Alla lägenheter har en sydlig orientering, havs- och golfutsikt. Minst 41m terrasser och takvåningar med solarium på över 150m2.

Info

Referens
Nest-1685
Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
100 m²
Terrass
45
Pool
1
Uppdaterat den september 17, 2018 vid 6:23 e m

Adress

  • Stad Casares
  • Provins Malaga
  • Land Spain

Bekvämligheter

Kontaktinformation

Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
  • +34 628 078 668
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
MENY