Beskrivning

Allt är nära i Estepona! Havet, staden, bergen och det underbara landskapet. Och man behöver inte åka flera mil upp i bergen för att hitta en härlig finca. Det är denna generösa finca ett bra ett exempel på. Den ligger bara 3 min bilväg direkt ovanför Esteponas absoluta centrum, så man är nära matvarubutiker, restauranger och strandliv, men bor i stillsam omgivning som endast störs möjligtvis av grannens två påfåglar som gillar att visa upp sig!
Fincan består av 2 hus, 200 m2 resp 85 m2,och ligger på en 6 000 m2 stor mark, där finns vackra palmträd, pinje och eucalyptus men också fruktträd, apelsin, nisper, avokado och vinrankor. Huvudhuset har en stor härlig salong och matsal med synliga takbjälkar och full höjd upp till nock. Det finns en uppskattat öppen spis och utanför en mindre salong med panoramautsikt, egen liten mosaikbesatt springbrunn och snedtak. Bredvid ligger det stora, ljusa och lantliga köket med tvättstugan innanför. Och bredvid köket ligger också ett sovrum och ett badrum i svit. På entrésidan, finns en välkomnande hall och ytterligare 2 sovrum, ett mindre vardagsrum samt två badrum.
I vinkel mellan kök och vardagsrum finns en skyddad uteplats med öppen spis och vid entrén finns ännu en barbeque.

Det mindre huset, har eget utrustat kök med matplats och mitt emot ett vardagsrum med fönster mot dalen och öppen spis. Två mindre sovrum och ett badrum ligger här också. På takterrassen har man en sagolik utsikt över grönskan ner mot staden och havet.
Till fastigheten hör en pool och man har en privat grind och enkel access upp på stora vägen.
Det här är en charmig finca för en stor familj med privata gästutrymmen.
Som sagt, 3 min till Mercadona, 7 min till beachen, 0 min till avkopplande semester i naturskönt område!

Info

Referens
Nest-R3419119
Sovrum
6
Badrum
4
Boyta
285 m²
Landyta
6000 m²
Terrass
100
Pool
1
Uppdaterat den april 21, 2021 vid 1:20 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY