Beskrivning

Letar du efter en modern takvåning i helt ny urbanisation? Vill du ha enkel tillgång till alla bekvämligheter? Vi är glada att presentera denna helt nya, lyxiga duplex/takvåning i Cancelada. Området är mycket eftertraktat med gångavstånd till alla bekvämligheter i den pittoreska byn Cancelada.
Den ljusa och luftiga lägenheten består av entréplan med hall, kök, tvättstuga, vardagsrum med matplats, två sovrum och ett badrum samt en stor terrass med matplats och utsikt över poolområdet.
En trappa upp finns ytterliggare ett sovrum med badrum försett med fönster och en liten terrass med morgonsol samt en walk in garderob. Den magnifika takterrassen har en pergola med en matgrupp under för middagar ute, BBQ grill och utedusch. Den glasade delen, givetvis vikbar för maximal öppenhet, rymmer en soft lounge grupp och ett praktiskt pentry.

Beläget mellan Marbella och Estepona, på den livliga New Golden Mile, ligger komplexet bara 5 minuter från de gyllene stränderna och 12 minuter från den världsberömda hamnen Puerto Banus. Idealiskt beläget nära restauranger, strand klubbar, banker, butiker, stormarknader, internationella skolor och väletablerade golfbanor. Den nya urbanisationen ligger nära allt den södra kusten i Spanien har att erbjuda!

Info

Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
270 m²
Terrass
140m2
Pool
1
Byggår
2018
Uppdaterat den april 28, 2022 vid 12:18 e m

Adress

  • Stad New Golden Mile
  • Provins Malaga
  • Område New Golden Mile

Kontaktinformation

Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
  • +34 628 078 668
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Peter Fahlberg
  • Peter Fahlberg
MENY