Beskrivning

I de charmiga villakvarteren i Seghers, strax ovanför Playa Cristo i Estepona, ligger denna härliga och intagande familjevilla. Bakom en yttre fasad av modern arkitektur döljer sig ett charmigt hem med ett spännande uttryck. Här ”krockar” materialen på ett elegant sätt, jalusier i metall står i skön kontrast till rostfärgade muralmålade väggar med klängande murgröna. Hårt möter mjukt och harmoni uppstår! Den 350 m2 stora villan är uppdelad i olika funktionsområden. Entréplanet är det mest sociala utrymmet och innanför den välkomnande hallen öppnar det ljusa vardagsrummet upp sig med ett härlig flöde in från fönster i söder från golv till tak. Här ryms också en matgrupp och i förlängningen en annan möjlighet att äta al fresco, utomhus under bar himmel men vindskyddad. Från det praktiska köket har man också direkt utgång till denna matplats, och genom en järndörr på terrassen löper en trappa ner till trädgården. En trappa upp, i ”tornet” finns ett sovrum med dubbel takhöjd och även ett badrum bakom betongglas. Utanför ligger en stor härlig terrass med underbar utsikt ner mot Gibraltar och över kusten.
I det undre planet ligger master bedroom längst in med garderober dolda bakom vacker träpanel. Sovrummet har en direkt utgång till trädgården och ett badrum en-suite med fönster åt norr. Dusch och inredning i marmor. Brevid ligger två sovrum i fil mot trädgården i söderläge och ett gemensamt badrum. På detta plan finns ytterligare ett rum som kan användas som sovrum. I den stora källaren har nuvarande ägare sin ateljé, men detta generösa utrymme med fönster och dagsljus, kan givetvis användas till massor av andra saker, gym, hemmabio, lekrum etc.
Utanför i den lättskötta och trevliga trädgården finns flera olika fruktträd, sittgrupper och poolen med längd för simning tronar i mitten. Innanför garageinfarten får 2 bilar plats. Det finns A/C i vardagsrummet och elektriska jalusier. Seghers har gångavstånd till havet på 3 min, marinan på 5 och in till Gamla stan tar det en kvart att gå.

Info

 • Icon
  Referens
  Nest-R3343417
 • Icon
  4
  Sovrum
 • Icon
  4
  Badrum
 • Icon
  Boyta
  350 m²
 • Icon
  Markyta
  570 m²
 • Icon
  Terrass
  55
 • Icon
  1
  Pool

Updated on februari 25, 2019 vid 5:30 e m

Plats

 • Stad: Estepona
 • Provins: Malaga
 • Område: Estepona Stad
 • Land: Spain

Kontakta mäklaren

Lotti Ander
 • Lotti Ander
Se alla objekt

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheter

Liknande Fastigheter

Sovrum: 3Badrum: 2.5m²: 290

Villa

Peter Fahlberg

1 år sedan

€690,000

Sovrum: 3Badrum: 2.5m²: 290

Villa

1 år sedan

€495,000

Läcker villa vid stranden i Estepona

Bahía Dorada, Estepona, Málaga

Sovrum: 4Badrum: 3m²: 160

Villa

Lotti Ander

1 år sedan

€495,000

Sovrum: 4Badrum: 3m²: 160

Villa

1 år sedan

€630,000

Familjevilla med plats för vänner och släkt!

Valle Romano Golf Resort, Estepona, Malaga

Sovrum: 6Badrum: 7m²: 400

Villa

Lotti Ander

1 år sedan

€630,000

Sovrum: 6Badrum: 7m²: 400

Villa

1 år sedan

MENY