Såld
Urb. Monte Halcones, 29678 Benahavís, Málaga, Spanien

Beskrivning

Monte Halcones ligger på vägen upp mot La Zagaleta och La Heredia, Marbellas topp-exklusiva områden längs Ronda vägen. Det är här man nu bygger några av södra Europas hetaste – och dyraste nya bostadsområden – som Byu Hills, The View och den nya grannen vägg i vägg med denna lägenhet som heter Grand View med startpriser på 1 200 000 €. Uppe på toppen av Monte Halcones med milsvid utsikt över kusten, bergen och landskapet ligger den här trevliga lägenheten. Området är välskött, lugnt och fridfullt – precis på lagom avstånd från det hektiska Puerto Banus en kvart bort. Men man har ändå nära till service, precis nedanför Monte Halcones finns ett litet trevligt centrum med restauranger, matvarubutiker, apotek och annan bra service. I detta uppvuxna och trevliga område har många engelsmän hittat sitt andra hem, likväl som skandinaver som gillar mäktiga vyer!
Våningen är utformad i två plan. På entréplanet finns ett välutrustat kök med öppning ut mot vardagsrummet och ett stort fönster i andra riktningen vilket gör köket mycket ljust och skönt att jobba i. Vardagsrummet har en mycket generös volym, både i takhöjd och bredd. Här finns en öppen spis och stor matplats direkt utanför köksöppningen, men det är framförallt de stora fönsterpartierna ut mot utsikten och terrassen som gör vardagsrummet till något extra. Terrassen i söderläge är på ca 25 m2. Bredvid den ligger ett stort sovrum, med badrum i svit samt inbyggda garderober, som för övrigt är genomgående.Bredvid trappan upp till övervåningen finns ytterligare ett sovrum med badrum också i svit.
Ovanvåningen är ett eget paradis för här finns allt: huvudsovrummet med dubbel takhöjd har en väl tilltagen yta med plats för sittgrupp, här finns stor klädkammare, badrummet är dubbelt så stort som ett standardbadrum och utanför, en mindre terrass med en jacuzzi. Utanför sovrummet ligger en 25 m2 stor terrass med samma sagolika utsikt och här uppe på berget är man helt privat och närmast stjärnorna!

Info

Referens
Nest-R3232849
Sovrum
3
Badrum
3
Boyta
193 m²
Terrass
48
Pooler
2
Uppdaterat den mars 2, 2020 vid 3:34 e m

Adress

  • Stad Benahavis
  • Provins Malaga
  • Område Benahavis
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY