Beskrivning

Gamla stan i Estepona är en av de mest eftertraktade stadsdelarna längs hela Costa del Sol! Varför då? Jo, den har behållit sin charm med kullerstensgator, blomkrukor i kulörta färger längs väggarna och många små familjeägda butiker, fiskaffären runt hörnet, bagerier och specialbutiker som hör hemma i en gammal stadskärna. Förskonad från turistiga souvenir-shoppar och allsköns tingel-tangel, framlever Gamla stan sina dagar i stillsamt gemyt, men givetvis med ett stort utbud av restauranger och mer genuina barer som besöks av lokalbefolkning och tillresta i skön förening.
På en av gatorna strax ovanför den långa stranden La Rada, ligger detta charmiga town house. Det är inte i den stil man kanske förväntar sig i gamla stan, här finns inga prång, metertjocka murar eller takbjälkar. Istället möts man av en rymd och ett ljus man sällan finner i dessa bostäder, beroende på att huset är relativt nytt och ägaren öppnade upp hela den bakre delen av fastigheten med vikbara glasväggar ut mot den härliga pation!
Att ha en egen gård med springbrunn, vackra växter och helt insynsskyddad är inte bara lyxigt utan synnerligen ovanligt. Den öppna planlösningen på entréplanet rymmer ett närmare 35 m2 stort vardagsrum och ytterligare ett kök i förlängningen ut mot gatan. Där finns också ett badrum med dusch, tvättstuga och – ett privat garage! Även detta en mycket speciell sak i området som är bilfritt. En trappa leder upp till övervåningen där nuvarande ägaren använder det större rummet med öppen spis som ett tv-rum, men det fungerar utmärkt som master bedroom. Ytterligare två sovrum finns här med inbyggda garderober och ett mycket stort badrum med badkar och dusch och fönster ut mot pation. Hela fastigheten är mycket luftig och ljus och erbjuder ett fantastiskt modernt boende i en pittoresk och vacker gammal stadsdel.
Till stranden går man på 2 min. Till Marbella tar det 15 min med bil. Malagas flygplats ligger 50 min bort.

Town house med egen patio i Gamla stan.

Info

Referens
Nest-R3730348
Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
185 m²
Landyta
70 m²
Byggår
2007
Uppdaterat den oktober 25, 2021 vid 12:12 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

Townhouse/Ground floor

Beskrivning:

Townhouse/Upper floor

Beskrivning:

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY