Såld
Autovía del Mediterráneo, Km 150, 29680 Estepona, Málaga, Spain

Beskrivning

Strax utanför den charmiga staden Estepona ligger detta villaområde vid golfbanan, med en strålande utsikt över Medelhavet, ett lugnt läge och privat tomt.
Huset är som gjort för att ha gäster och vänner på besök; härliga utomhusytor och en egen gästvåning med egen ingång!
Vid Estepona golf, ett område som f ö växer och blir alltmer attraktivt, ligger den här trevliga villan. På entréplanet ett nyrenoverat öppet kök som är utrustat med all maskinell utrustning och gott om förvaring. Vardagsrummet i dess förlängning har stora skjutdörrar ut mot trädgården och en vackert murad öppen spis med kassett. Den höga takhöjden ger alla rum extra skön rymd och luftighet. I vinkel från denna del ligger sovrummen på rad, också de med terrassdörrar ut mot poolen. Båda sovrummen har varsitt badrum. Varm och kall A/C i alla rum och dubbla fönster.
Samtliga golv på detta våningsplan är klädda i inbjudande ljusgrå marmor och i badrummen är även väggarna klädda i ljusgrå marmor vilket ytterligare förstärker de öppna ytorna.
Nedervåningen har liksom övre plan ett luftigt vackert vardagsrum med dörrar direkt ut till en privat terrass samt två sovrum och två badrum. Denna del kan lätt nås via en separat entré och lämpar sig väl för uthyrning med goda intäkter.
På det nedre planet finns tvättmaskin och torktumlare och på taket solpaneler som ger gratis varmvatten året runt vilket ytterligare bidrar till redan låga driftskostnader. Anläggning för luftkonditionering är även den helt ny liksom alla vitvaror.
Den stora terrassen i söderläge mäter hela 140 m2 och har förutom den mysiga loungedelen, en nybyggd pool i marockansk inspirerad stil. Till bostaden hör ytterligare två terrasser, biluppställning och nyanlagd fruktträdgård med apelsin- , citron-, kumquat-, fikon och mangoträd.
Det är endast ca 1.500 meter till det närbelägna köpscentret samt Esteponas nya moderna sjukhus.
Området kring Estepona Golf är expansivt och här byggs just nu ut med både lägenheter, radhus och villor.
Avstånden är korta, Estepona centrum når du på ca 8 minuter. Till Malagas flygplats är det 50 min.

Info

Referens
Nest-R3973981
Sovrum
4
Badrum
4
Boyta
180 m²
Landyta
500 m²
Terrass
200
Pool
1
Uppdaterat den oktober 24, 2022 vid 1:54 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Planlösning

Entréplan

Beskrivning:

Undervåning

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY