Beskrivning

Ett av Esteponas trevliga villaområden heter Seghers och ligger precis ovanför den populära stranden, playa Cristo. På sluttningen i söderläge sträcker sig villorna uppåt mellan uppvuxna trädgårdar och har vidunderlig utsikt ner mot havet och Gibraltar. Bakom en vacker träport och mur med lummig växtlighet döljer sig den generösa villan. Trädgården är hanterbart stor, den privata poolen på 25 m2 och på framsidan av huset finns en stor stensatt patio och en byggnad med egen barbecue under tak. Här finns även en gästtoalett. Vid villans entré, under den skuggande murgrönan, ligger en skön uteplats i västläge. Hallen följs direkt av det stora kvadratiska vardagsrummet med öppen spis och ljuset strömmar in från fönster i både söder och väster. Vardagsrummet är stort nog att rymma både soffgrupp, läshörna och matsal. Intill ligger det praktiska arbetsköket och bakom det finns skafferi och utrymmen för vinkällare, förvaring etc. På detta plan finns också ett sovrum och ett badrum.
En bred trappa leder upp till övre plan där det största sovrummet idag används som arbetsrum och bibliotek. Här finns en öppen spis och utanför en trevlig liten terrass med havsutsikt! Ytterligare tre ljusa och välplanerade sovrum finns på denna våning samt ett badrum i två delar. A/C finns i alla sovrummen. Fastigheten säljs med maskinpark men utan möblemang. Det finns ett stort garage med plats för två bilar.
Man har gångavstånd ner till stranden där det nu byggs en beach club med restauranger och pool. Bredvid ligger Marinan med sitt stora utbud av restauranger och shopping. Till Estepona gamla stad promenerar man på 15 min och lika långt är det till Puerto Banús med bil. Till flygplatsen tar det 50 min.

Info

Referens
Nest-R3267064
Sovrum
5
Badrum
2,5
Boyta
329 m²
Landyta
452 m²
Terrass
12
Pool
1
Byggår
2000
Uppdaterat den augusti 31, 2022 vid 4:22 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY