Beskrivning

Den här trevliga familjevillan är verkligen byggd för umgänge och stora sällskap! På den drygt 1000 m stora tomten i söderläge ryms ett 180 kvm stort boningshus, ett gästhus och en rejäl parkering för flera bilar och på framsidan, den härliga poolen!
Innanför den insynsskyddande muren , längs mjukt rundade trädgårdsgångar kommer man in genom en port till en liten patio, med porlande springbrunn, vackra växter i krukor och där det vid sidan av ligger ett separat, välutrustat gästhus, med eget badrum.
Från den stora hallen i villan leder en direkt in i vardagsrummet med sin öppna planlösning och dubbla takhöjd upp till nocken! Här finns en öppen spis och längsgående dörrar ut mot terrassen och trädgården. Direkt till höger, i hörnan ligger matsalen och bredvid den det ultramoderna köket med alla bekvämligheter.
På motsatt sida om hallen, till vänster ligger ett sovrum med samma takhöjd som vardagsrummet och utgång till terrassen. Bredvid det ytterligare två sovrum av lite olika storlek samt ett mycket stort badrum. Familjen byggde dessutom om det gamla garaget till ett inomhus gym, men det kan givetvis användas som barnkammare/lekrum etc.
Den breda terrassen med sydväst läge kanske ändå är den bästa platsen i huset! Här ger det täckande taket skugga och här njuter man av middagar under nästan årets alla dagar!
Poolen nedanför följer husets längd och den härliga tomten är lättskött. Man blickar ner mot Estepona och i fjärran glittrar Gibraltar, en utsikt svårt att slita sig ifrån!
Till Estepona är det drygt 5-7 min, till San Pedro en kvart. Malagas flygplats är 50 min bort.

Info

Referens
Nest-R3936862
Sovrum
5
Badrum
3
Boyta
312 m²
Landyta
1060 m²
Terrass
60
Pool
1
Byggår
2000
Uppdaterat den december 9, 2021 vid 12:54 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY