Beskrivning

Fantastisk spatiös och rymlig villa med plats för stor familj och många vänner! Villan har en sagolik utsikt mot Medelhavet ända ner till Gibraltar, den ligger i ett lugnt villaområde, med uppvuxna trädgårdar med frodig grönska och stora tomter. Förutom en mycket stor utomhuspool har denna villa också en inomhus. Villan har en stor gemensam del direkt i entréplanet, med matsal, vardagsrum med öppen spis på ca 100 m2  och direkt utgång till fantastiska terrasser. Rummet har underbar volym och dubbel takhöjd samt eleganta marmorgolv. Till vänster om entrén ligger matsal och bakom den ett rejält tilltaget kök, tvättstuga och skafferier, allt topputrustat. Utanför köket ett glasat galleri med utsikt över poolområdet. På samma plan finns inte mindre än 4 sovrum, alla mycket stora och med badrum en suit och inbyggda garderober. Ett av badrummen är utrustat med aromaterapi jacuzzi. Här finns också en entré direkt från dubbelgaraget som även rymmer en golf buggy.

På övre våningen ytterligare ett sovrum med badrum och jacuzzi samt en egen privat terrass.  På det nedre planet  finns en helt separat gästavdelning med 1-sovrum, fullt utrustat kök och badrum.

På detta plan ligger också spelrummet med ett biljardbord, en bodega med vinbar, tv-rum/hemmabio, gym samt en inomhus pool med duschar och bastu samt relax avdelning. Härifrån kommer man också direkt ut till den vackra trädgården.

Trädgården är fylld av palmer, blommor och växtlighet, har en egen barbeque, terrass och lounge utrymmen samt en mycket stor pool. Det finns även en utomhusdusch och separat toalett.  På den stensatta infarten ryms gott och väl ett 10-tal bilar.

Info

Referens
Nest-2N95560B5
Sovrum
6
Badrum
6
Boyta
1000 m²
Terrass
250
Pool
1
Uppdaterat den juli 29, 2021 vid 11:43 f m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område New Golden Mile
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY