Till Salu
Carretera Casares, km2, 29690 Casares, Málaga, Spain
  • €259.000

Beskrivning

I en av Andalusiens mer stillsamma och natursköna del, Casares, ligger resorten Finca Cortesin, kanske mest känd för sin tour-golfbana, men också för de excellenta restaurangerna, sitt underbara spa och den populära beach klubben, strax nedanför. Hela området omfattar förutom själva hotell/restaurang/klubbhuset också ett fåtal eleganta bostadsområden samt 16 extremt exklusiva villor, kallade Golfside Villas, som just nu byggs , och där prisnivån pendlar mellan 5-15 miljoner Euro.

I detta undersköna landskap, mellan berget Bermeja och det glittrande Medelhavet, på mjuka kullar med öppna vidder, ligger också Altos de Cortesin, där denna fräscha och inbjudande 2-sovrumslägenhet ligger. Med sitt privata hörnläge, en trädgården på dryga 50m, skyddad insyn medan utsikten är öppen ut mot dalen och de exklusiva villorna nedanför. Planlösningen är praktisk med ett stort vardagsrum/matrum direkt vid entrén och direkt utgång till den stora och generösa terrassen med lounge grupp och matplats för härliga middagar al fresco.

Köket ligger mittemot och är utrustat med moderna maskiner och har en tvättstuga i direkt anslutning utanför. Master bedroom har direkt utgång till terrass och trädgård. I det större sovrummet ligger badrummet med dusch i svit och i det andra sovrummet finns gott om inbyggda garderober i elegant utförande i ljusgrå målat trä. Mellan de två sovrummen ligger ytterligare ett badrum.  Lägenheten har varm och kall A/C och marmorgolv genomgående samt vackert arbetade trädetaljer i lister och dörrar.

Runt hörnet ligger den relaxande poolen med generösa ytor för solbadande. Till lägenheten hör en garageplats i samma uppgång med hiss samt ett förråd. Området är en s k gated community och det finns dessutom en grindvakt vid entrén till denna del av Finca Cortesin. Till stranden åker man på 3-4 min och på samma avstånd finns matvarubutiker, apotek och all annan service. Till Malagas flygplats är man på 50 min. Till Marbella och till Gibraltar 20 min i vardera riktning!

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
108 m²
Terrass
30
Pool
1
Uppdaterat den augusti 4, 2021 vid 3:39 e m

Adress

  • Stad Casares
  • Provins Malaga
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY