Off market Reserverad
Puerto Deportivo de Estepona, Torre de Control, 29680 Estepona, Málaga, Spain

Beskrivning

Det är inte svårt att bli förälskad i Estepona! Staden erbjuder ett enkelt och avslappnat liv, här kan man leva med promenadavstånd till allt, havet runt hörnet och stadens alla fina restauranger framför fötterna! Puerto Paraíso som ligger i marinan har dessutom ett underhållande båtliv, söndagsmarknad och ett stort utbud av restauranger och shopping i kvarteret.
Denna nyligen renoverade lägenhet ligger med utsikt mot Gibraltar och är en av de större 2-sovrumslägenheterna i området, hela 95 kvm! Den har en härlig terrass mot väst och hamnen nedanför och man ser över den mindre av de två poolerna som finns på området.
Innanför terrassen ligger det ljusa vardagsrummet med ett öppet kök med spotlights, snygga bänkskivor och kakel samt vitlackerade luckor samt utrustat med tvättmaskin. Master bedroom är stort och ljust har inbyggda generösa garderober och badrummet med badkar bredvid. Det andra sovrummet har också ett eget badrum med dusch och alla rummen har givetvis varm och kall A/C. I korridoren mellan sovrummen har man utnyttjat utrymmet till praktisk förvaring.Ny varmvattenberedare installerades i samband med renoveringen. Ett litet förråd på våningsplanet ingår. Puerto Paraíso är gated och man kan parkera inom området. I omedelbar närhet finns flera livsmedelsbutiker och lokalbussar och taxistation gör en utflykt till t ex Puerto Banús eller Marbella 15 min bort enkel. Till Malaga är det 50 min med bil.

Info

Referens
Nest-R3888550
Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
95 m²
Terrass
10
Pooler
2
Uppdaterat den juni 7, 2022 vid 11:43 f m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY