Beskrivning

La Reserva de Sotogrande ligger i det prestigefyllda området Sotogrande, en välkänd destination för golfare då världsberömda banorna Valderrama och San Roque ligger precis bredvid.Högst upp på kullen ovanför marinan i Sotogrande byggs nu 176 exklusiva villor – La Finca – med inte bara magnifik utsikt, utan också magnifikt utförande. Du kan välja mellan 3,4 och 5 sovrum. Designen går hand i hand med komfort och bekvämlighet. Detaljerna i arkitekturen, både i själva området såväl som i hemmen, är tänkt speciellt för att göra ditt liv enklare. De förutser dina behov så att allt du behöver göra är att njuta av ditt nya hem och livsstilen på Costa del Sol.

Inom La Finca har du många möjligheter också till aktiviteter som paddel tennis, ett ”state of art” gym eller så hänger du bara vid poolen och har det avkopplande! Din närmaste granne är golfbanan La Cañada med klubbhus och restaurang. Det är en kilometer till Sotogrande International School. I La Fincas direkta närhet finns shopping och matvarubutiker. Arkitekten, Rafael de la Hoz, har använt sig av den naturliga topografin och integrerar villornas arkitektur och utformning på ett elegant sätt så att alla har maximalt med ljus, utsikt och blir privata. De stora fönsterpartierna som öppnar upp och omfamnar horisonten är en annan del av den integrerad designen. Havet och solljuset spelar huvudrollerna, de ger liv till hemmen och låter dem speglas i den grönskande naturen runtomkring.

De vita fasaderna, gröna kullarna, blå havet och solljuset är den perfekta inramningen till villorna med det senaste inom design och material. Välkommen till La Finca i La Reserva de Sotogrande – lev medelhavslivet storslaget!

Info

Referens
Nest-1776
Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
200 m²
Terrass
70
Pool
1
Uppdaterat den augusti 31, 2022 vid 4:55 e m

Adress

  • Stad Sotogrande
  • Provins Malaga
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY