Beskrivning

Mirador de Estepona Hills är byggt i två faser, den här topplägenheten ligger i den första, med en obruten panorama utsikt över staden, havet och faktiskt hela vägen bort till Gibraltar och Afrikas kontinent, exotiskt så det förslår!
Detta modernt inredda och designade penthouse har en generös terrass med en hänförande utsikt över havet och staden nedanför. Lägenheten, som är en sammanslagning av två, har inte mindre än 4 sovrum och 3 badrum, varav master bedroom har sitt badrum i svit samt ett litet extra utrymme som används som kontor men också kan göras om till en walk in closet om man så vill. Det stora och luftiga vardagsrummet rymmer både matgrupp och läshörna och gränsar till det super-fräscha köket, helt i vitt, med dubbla kylar och frysar, ett överflöd av dold förvaring, inbyggda maskiner och bänkskivor i elegant Silestone andas det matintresse och köksglädje! Utanför kök, salong och master bedroom löper den generöst tilltagna terrassen där man har gott om plats för både solbad och middagar i det lugna hörnläget njuter man av utsikten obehindrat.
Genomgående inbyggda garderober, varm och kall A/C, eleganta material i badrum och som sagt, köket står i en klass för sig!
Till lägenheten hör ett garage och ett förråd.

I norr ligger den majestätiska Pico de los Reales; I söder är stranden bara 4 minuter bort, med ett unikt landskap mellan himlen och Medelhavet ligger Mirador de Estepona Hills i en naturlig miljö, där du enkelt hittar den livskvalitet du alltid har velat ha.

Man satsat stort på utemiljön med två härliga pooler som också är omringade av en ”sandstrand” för en äkta playakänsla och tropiska trädgårdar. Men vill man vara mer aktiv söker man upp det 1000 m2 stora topp utrustade gymet eller går en match på paddelbanorna, lekplatser, klubbhus, el-cyklar m.m.finns att tillgå. Området är bilfritt och har cykelbanor och en promenadväg 800 m ner till staden. Det finns dessutom en concierge och uthyrningsservice som garanterar € 1 250/månad plus moms till dig, oavsett om det hyrs ut eller inte – bara det en god investering!!!

Smekt av Medelhavets varma vågor och med doften från tusentals blommor genom sina gator och gränder, är Estepona ett unikt exempel på charm och karaktär och anses allmänt vara en av de vackraste städerna på Costa del Sol. Med tillgång till 20 km stränder, de bästa golfbanorna i regionen, en utmärkt marina och ett enastående utbud av hotell, är Estepona ett privilegierad plats att njuta av och att investera i. Att kommunen dessutom styrs av en enastående borgmästare med stora visioner och som skapar arbete för lokalbefolkningen genom att attrahera investerare inom hotell, nyproduktion av bostäder, restaurangrörelser etc, gör inte saken sämre. Estepona är en extremt välskött kommun och stad. Här är lugnt, säkert och familjevänligt.

Till stranden är det 4 min med bil/moppe. Till Malagas flygplats 50 min. Puerto Banús är 15 min bort.

Info

Referens
Nest-R3731899
Sovrum
4
Badrum
3
Landyta
160 m²
Terrass
47
Pooler
2
Byggår
2018
Uppdaterat den juli 29, 2021 vid 11:32 f m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

Panoramautsikt från Penthouse i Estepona!

Beskrivning:

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY