Beskrivning

Magnifik enplansvilla med hänförande utsikt över Medelhavet och Gibraltar i El Paraiso Medio, Estepona.

Fastigheten har en pampig entré, omgiven av fruktträd och grönska. Genom en massiv trädörr med tittlucka möts man i hallen av ett atrium där den höga glaskupolen ger ljus året om. Till vänster om entrén ligger ett sovrum och ett stort badrum samt gästtoalett. Vidare framåt ligger det underbara köket med köksö och en svindlande takhöjd, köket är fullt maskinellt utrustat. Här finns plats för matplats, men också utgång till en separat terrass utanför med härlig vy och svalka i skuggan. Direkt till höger ligger det stora generösa vardagsrummet också med full takhöjd, stora skjutdörrar ut till den härliga terrassen och poolen, öppen spis och vackert ljus även in från atriumet. Bredvid vardagsrummet ligger ytterligare 2 sovrum med separata badrum samt en gästavdelning, som nuvarande ägare använder som kontor och tv-rum.

Den stora terrassen utanför vardagsrummet är täckt och har vidunderlig utsikt över landskapet och havet, hela vägen ner till Gibraltar klippan!

Det finns ett garage för en bil och utomhusparkering för ett annat fordon. Golvvärme i hela huset!

Fastigheten ligger i en av de bästa gatorna i Paraiso Medio. Några minuters promenad från köpcentren El Pilar, Mustang och Benavista där finns apotek, matvarubutiker, kemtvätt och annan utmärkt service.

Till Malagas flygplats tar det ca 45 min och till Marbella mindre än 10 min. Havet når man under 5 min. Det är ett synnerligen trevligt och praktiskt familjehem i en trygg och lugn del av Costa del Sol.

Info

Referens
Nest-R3685385
Sovrum
4
Badrum
3
Boyta
320 m²
Landyta
1325 m²
Terrass
58
Pool
1
Uppdaterat den november 4, 2020 vid 4:39 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område New Golden Mile
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY