Beskrivning

Majestic Heights erbjuder en utsikt som ingen annan, en unik bebyggelse av 47 moderna bostäder i Manilva, några med privata trädgårdar och andra med ett fantastiskt solarium/takterrasser bara fem minuter från några av de bästa golfbanorna i området inklusive den världsberömda Valderrama i Sotogrande. Placerat i ett upphöjt läge ovanför stranden Bahia de las Rocas, några minuter från världsklass marinan i Sotogrande med Gibraltar och sportiga Tarifa bara 25 minuters bilresa bort. Dessa fastigheter är perfekt placerade för att njuta av den lyxiga livsstilen på Costa del Sol med berömda Marbella och den pittoreska och genuina staden Estepona cirka 20 minuter bort.
Manilva ligger på sydvästra delen av Costa del Sol och uppdelad i två mycket olika delar. Å ena sidan är det en charmig strand ort, men bara några mil inåt landet, finns det en vita byar/pueblos blancos och berg med hänförande vyer. Det är populärt för dem som letar efter en lugnare, mer traditionell känsla, men ändå nära nog till de livliga orterna La Duquesa Port och Estepona. Det är också ett utmärkt läge för golfare, eftersom det är nära några av Costa del Sol mest prestigefyllda golfbanor, inklusive världskända Valderrama i Sotogrande.
De eleganta och moderna 3- och 4-sovrums radhusen är designade för att göra intryck! De har rena linjer och är lätta, ljusa och luftiga med ett överflöd av naturligt ljus. En öppen planlösning vardagsrum och matsal och fullt ut utrustat kök med högglansiga enheter, trädgårdsutsikt genom stora glasdörrar som leder ut mot en generöst tilltagen privat terrass där matsal utomhus är norm. En smart användning av naturliga toner och texturer hela tiden bidrar till den högkvalitativa moderna känslan i designen. Sovrummen har inbyggda garderober och det rymliga master sovrummet har ett elegant badrum i svit och dold omklädningsutrymme med dörrar som öppnar sig
mot en balkong med spektakulär utsikt ut mot Medelhavet och Gibraltar. På takterrassen kan du njuta av mer den fantastiska utsikten och koppla av och njuta av det spanska solskenet. 4-sovrums town homes har möjlighet att ha ett extra rum på översta våningen som enkelt kan omvandlas till ett gym, kontor, hobbyrum eller lekrum.
Majestic Hights ligger majestätiskt på en kulle med panoramautsikt över Medelhavet och Gibraltar.

Info

Sovrum
4
Badrum
2
Boyta
169 m²
Terrass
67
Pool
1
Byggår
2019
Uppdaterat den augusti 31, 2022 vid 4:31 e m

Adress

  • Stad Manilva
  • Provins Malaga
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Beskrivning:

Beskrivning:

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY