Till Salu Nyproduktion Off Plan
Valle Romano Golf & Resort, C. Villa Borghese, 1, 29680 Estepona, Málaga, Spain
  • €211.500

Beskrivning

Valle Romano är redan känt för sin tour-golfbana och med detta nya coola bostadsområde på bara några minuters avstånd till staden, kommer ännu fler att hitta dit! 115 familjer närmare bestämt, för precis så många är de moderna lägenheterna som nu byggs där och kommer stå inflyttningklara till 2023.

På denna resort kan du andas in atmosfären av att bo i ett elegant bostadsområde nära Estepona, en av de mest genuina och charmigt spanska städerna som finns kvar på Costa del Sol. Dess privilegierade läge på en höjd mellan havet och Los Reales de Sierra Bermeja som naturreservatet heter som ligger precis bakom, innebär att du kan njuta av två naturliga landskap, dessutom har du en 20 km kustlinje nedanför med strandpromenad som sträcker sig mellan Puerto Banús och Sotogrande, de två största sporthamnarna på kusten.

Bostäderna är uppdelade i 7 låga byggnader med 115 exklusiva lägenheter och takvåningar med 1, 2, 3 eller 4 sovrum, ett garage, ett förråd, stora terrasser och privata trädgårdar på markplan, alla i en oöverträffad naturmiljö med spektakulär utsikt över havet och bergen.
Bostäderna har utformats i detalj för maximal komfort och funktion med ett öppna ytor-koncept där lägenheternas fantastiska söderläge gör naturligt ljus till ett av huvudnumren på attraktionsskalan!
Det här är en resort med alla faciliteter du behöver, vars gemensamma utrymmen inkluderar stora grönområden, en avskild co working-yta, två pooler, ett gym, en relaxavdelning, lekplats, boulebana och löparbana allt i ett lugnt läge omgiven av naturen, vilket tar dig långt bort från hektiska stadslandskap och inbjuder till en mer avstressad livsstil.

Det är en naturskön omgivning med förutom berg, strand och hav, även en golfbana och bara några få minuter bort ligger den lilla vackra staden Estepona med alla typer av tjänster, kulturutbud och ett året-om-liv.
Snabb anslutning till AP-7, motorvägen, som tar dig till Marbella på bara 10 minuter och Malaga flygplats på 45 minuter.

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
63 m²
Terrass
23
Pooler
2
Byggår
2022
Uppdaterat den januari 28, 2022 vid 12:55 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

2-bed

Beskrivning:

1-bed

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY