Beskrivning

Underbart, fritt och ljust läge i ett av husen ovanför marinan i Estepona. Denna välskötta och renoverade lägenhet har det bästa läget med fönster och balkong i västläge. Stort och rymligt vardagsrum med matplats och kök i direkt anslutning . Utanför ligger den härliga balkongen med härlig utsikt ner mot småbåtshamnen!
Sovrummet har bra med garderober och badrummet ligger i direkt anslutning till sovrummet. Marmorgolv och dubbla glas i alla fönster. Vatten ingår i föreningsavgiften. I denna trevliga och av skandinaver mycket uppskattade urbanisation finns inte mindre än två fina pooler och en paddeltennisbana. Men det man mest gillar och uppskattar är att man kan bo här utan bil, det är gångavstånd till allt. Till Esteponas mysiga gränder i gamla stan tar det en kvart att gå längs strandpromenaden. I området finns två stora matvarubutiker, mängder med mångkulturella restauranger, roliga barer och fiskehamnens genuina skaldjursrestauranger. Runt hörnet hittar man en av kustens finaste stränder med mysiga strandkrogar.
Till Malagas flygplats tar det 50 min, till Marbellas shoppingstråk 15 min och Puerto Banús nattliv är bara 10 minuter bort.
Området är bevakat och det finns porttelefon. Uthyrningspotentialen är 110% i detta populära område med gångavstånd till allt. Det finns två matvarubutiker i kvarteret och lokalbussarna stannar utanför. Denna fina lägenhet erbjuder ett bekvämt härligt semesterboende med guldkant!

Info

Referens
Nest-R4192423
Bedroom
1
Bathroom
1
Boyta
64 m²
Terrass
10
Pooler
2
Uppdaterat den november 24, 2022 vid 1:47 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY