Beskrivning

På New Golden Mile, precis ovanför Cancelada ligger ett av Costa del Sols mest eftertraktade områden med många nyproduktioner, både villaområden och semesterlägenheter och ett växande serviceutbud i form av affärer. Varför Cancelada har blivit så ”hett” hänger givetvis ihop med att man får ett så bekvämt boende där med närhet till både strand och stad på några minuter! Cancelada erbjuder i sig en hel del restauranger och shopping, men räcker inte det ligger charmiga småstaden Estepona 5 minuter söder ut och åt andra håller på samma avstånd finns nattlivet i Puerto Banús och shoppingen i Marbella! Stranden nedanför når man på ett par minuter och där ligger flera trevliga beachklubbar som Sonora och Puro beach.

Men åter till lägenheten som nu är till försäljning! Den här trevliga lilla urbanisationen, som man kallar ett bostadsområde i Spanien, består av endast 35 lägenheter, ett härligt stort poolområde och givetvis tillhörande garage och förråd till lägenheterna. Husen som byggdes 2011 har redan lummiga och uppvuxna trädgårdar. Det är ett mycket handikappanpassat område där man har ramper och hissar till poolområdet respektive till garage och lägenheter. Man har också solceller på taken som ger alla varmvatten vilket ingår i månadskostnaden till föreningen.

Lägenheten ligger med en härlig utsikt över floddalen och de kringliggande frukt- och grönsaksodlingarna och det vackra berget Bermeja i bakgrunden från den stora – 30 m2 – terrassen i rakt västläge med mycket kvällssol. Bostaden består av ett stort vardags/matrum med marmorgolv och skjutdörrar ut till terrassen. Innanför vardagsrummet ligger det nyrenoverade köket med svart, glansigt kakel och maskiner från Bosch och ett snyggt fristående kylskåp från Smeg. Utanför ligger tvättstuga med praktisk förvaring. Från den öppna och ljusa hallen når man till vänster gästsovrummet, med inbyggda garderober och bredvid ligger ett badrum med dusch. Master bedroom ligger bredvid vardagsrummet och har också bra med garderober och direkt utgång till terrassen. Till lägenheten hör ett garage och förråd. A/C varm och kall i alla rum. Porttelefon

Till Malagas flygplats tar det 45 min. Till Marbella 10 min och Puerto Banus och Estepona 5 min med bil.

 

Info

Referens
Nest-R3484108
Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
117 m²
Terrass
30
Pool
1
Byggår
2011
Uppdaterat den april 28, 2022 vid 12:44 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område New Golden Mile
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY