Beskrivning

I charmiga och centralt belägna Monte Biarritz ligger dessa två sammanslagna radhus, perfekt för en stor familj, syskonköp eller generationsboende! Monte Biarritz ligger ett par minuter från Puerto Banús och Nueva Andalucía, på vägen upp mot Benahavís, med San Pedro på promenadavstånd! Radhusområdet är byggt med trevliga små gränder och torg och skapar en by-känsla. I urbanisationen finns två pooler och fastigheterna som nu säljs, ligger strax ovanför den ena. Fastigheterna i två plan, är mer eller mindre identiska och erbjuder genom sin sammanslagning mycket ytor att disponera, ca 160 m2 boyta, man kan få mellan 4-6 sovrum efter behov. Samma sak med badrummen, det finns två i undre plan och två i övre dvs totalt 4 stycken. Från den blommande gränden kommer man via en järngrind direkt in på den härliga stensatta terrassen i sydöst läge med vackra citron- och apelsinträd och lite plantering. Terrassen går längs hela huset och är cirka 80 kvadratmeter. Där finns gott om plats för både matgrupp, solstolar och lounge-grupp!

Från terrassen kommer man direkt in i matrummet som har öppen spis. I denna del ligger också köket med öppen planlösning. Öppningen mellan de två husen leder till vardagsrummet som liksom matrummet har stora glasskjutdörrar ut mot terrassen. Vid sidan om dessa rymliga sällskapsrum ligger ytterligare två mindre rum i var ände som kan fungera som sovrum/arbetsrum/tv-häng eller annat. Separata trappor leder upp till övervåningarna där man får mycket hög takhöjd då husen har snedtak. Utanför de två större sovrummen finns dessutom fina soliga terrasser. Mycket ljust och trevligt och utsikt mot Nueva Andalucía och berget La Concha. På detta plan ligger ytterligare två mindre sovrum och två badrum. Huset har A/C varm- och kall installerad. Det är mycket lätt att hitta parkering utanför och vill man ha garage finns det i grannfastigheten att hyra. Det finns busstation precis bredvid och man har gångavstånd till stranden, restauranger och shopping. Till Puerto Banús/Marbella är det 5 min med bil till Estepona 10 min och till Malagas flygplats 45 min!

Fastigheterna har två olika lagfarter, men har använts som ett hus, det går emellertid lätt att återställa dem till två fastigheter. Vill man behålla det som det som ett är detta ett mycket trevligt boende för en stor familj, generationsboende eller ett kompisboende!

Info

Sovrum
6
Badrum
4
Boyta
160 m²
Terrass
80
Pool
1
Byggår
1981
Uppdaterat den november 21, 2019 vid 11:52 f m

Adress

  • Stad Benahavis
  • Provins Malaga
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY