Beskrivning

Smekt av Medelhavets varmt vågor och med doften från tusentals blommor genom sina gator och gränder, är Estepona ett unikt exempel på charm och karaktär och anses allmänt vara en av de viktigaste städerna på Costa del Sol. Med tillgång till 20 km stränder, de bästa golfbanorna i regionen, en utmärkt marina och ett enastående utbud av hotell, är Estepona ett privilegierad plats att njuta av och att investera i. Detta är platsen för dig.

I norr ligger den majestätiska Pico de los Reales; I söder är stranden bara 4 minuter bort, med ett unikt landskap mellan himlen och Medelhavet. Här i en naturlig miljö, är ditt hem på Mirador de Estepona. Här hittar du den livskvalitet du alltid har velat ha.

Mirador de Estepona är byggt i tre plan och de magnifika lägenheterna erbjuder 2-, 3- eller 4-sovrum i storlekar mellan 115,21 kvm och 311 kvm med terrass och/eller trädgård och alla har parkering.

På El Mirador de Estepona kan du välja mellan en privat trädgård med utmärkt panoramautsikt eller på våningar med den bästa utsikten mot havet och/eller berget. Allt är byggt med högsta kvalité och med utsökt design. Fullt utrustade kök med kyl/frys, induktionshäll, micro etc. Badrummen är utformade med sanitet och material från Porcelanosa. Terrasserna är härligt stora och ger alla möjlighet till behagligt uteliv och umgänge.

Dessutom har man satsat stort på utemiljön med en 1000 kvm stora pooler som också är omringade av sandstrand för en äkta playakänsla och tropiska trädgårdar. Men vill man vara mer aktiv söker man upp gymet också det 1000 kvm stort med tillhörande paddletennisbanor , lekplatser, pool klubb, el-mopeder, cyklar m.m. Området är bilfritt och har cykelbanor och en promenadväg ner till staden.

Till stranden är det 4 min med bil/moppe. Till Malagas flygplats 50 min. Puerto Banús är 15 min bort.

Info

Referens
Nest-2308
Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
90 m²
Terrass
45
Pool
1
Uppdaterat den september 17, 2018 vid 3:19 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY