Beskrivning

Det här penthouset har ett helt unikt sydvästläge i Marina bay med en 50 kvm stor privat och insynsskyddad terrass som dessutom har fått en liten elegant plunge-pool! Lägenheten är i två plan, egentligen kan man säga att man har en gästavdelning och en herrskapsvåning! Det finns två entréer med hiss till både plan 5 och 6. På det övre planet ligger alltså terrassen stor nog för både matplats och skönt lounge häng. Och utsikten!!! Helt fri och öppen vy ner mot bukten och kusten till Gibraltar. Vardagsrummet fick efter renoveringen en öppen spis och fönsterpartier i vinkel med glas från golv till tak. Den sköna soffgruppen framför brasan är nice, men schäslongen framför den i taket infällda bioduken – är en dröm för alla serienördar och filmälskare! Bredvid ”biosalongen” ligger det öppna köket med en stor köksö perfekt att duka upp drink och tilltugg och hänga runt under matlagningen! Alla maskiner är av toppkvalité – ja, det är en genomgående utsökt snygg renovering ägarna gjort i form av materialval, färger och funktion – jag tror bara kablaget (dolt för världen) är en halv förmögenhet, men ägaren är perfektionist och vill ha superkvalité och slippa se sladdeländen… Vidare på detta plan ligger master bedroom med en fransk balkong i väst så när man ligger i sängen ser man Gibraltar och havet! Stort och rymligt med inbyggda garderober och bredvid ett rejält badrum med dusch och fönster vilket är härligt. Bredvid trappan ner till nedre planet ligger också en orangemålad gästtoalett med vackert handfat…

En trappa ner möts man av hallen där det finns en liten läshörna och egen entré, samt ett gästrum direkt till höger med en separat liten balkong ut mot gatan och eget badrum. På västsidan ligger ytterligare ett lite större gästrum som också har ett eget badrum och en större terrass i rakt västläge ut mot playa Cristo, där man installerat tvätt/torkmaskiner och glasat in, så oberoende väder och vind får man tvätten torr.

Det är en alltigenom mycket praktisk våning, har man gäster ber man dem ta hissen till plan 6 och så kommer de direkt in på terrassen! Har man barn på besök har de egen ingång på plan 5. Det finns 2 mindre pooler på Marina bay, och direkt nedgång till Playa Cristo förstås.

Lägenheten är på 172 kvm och terrassen uppe på nästan 50. Kvartalsavgift € 602 inklusive garage & förråd. IBI € 890. Pris 795 000€ inklusive möbler.

Det är en fenomenal känsla att se ut över det öppna Medelhavet och kusten och det här måste vara ett av de bästa lägena i Estepona, för inget kan ta utsikten ifrån denna ! Och dessutom, kittlande tanke – att titta ner på nybygget nedanför och veta att de betalat 2.4 miljoner € gör ju inte saken sämre…

Info

Sovrum
3
Badrum
3
Boyta
172 m²
Terrass
50
Pooler
2
Uppdaterat den juni 24, 2021 vid 4:26 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY