Beskrivning

Den här trevliga lägenheten i två plan ligger i ett av Esteponas mest attraktiva områden – Bahia Dorada. Det som gör det så eftersökt är såklart den genuina andalusiska känslan i det småskaliga området och den prisbelönta arkitekturen. De olika utformade husen, individuella trädgårdar, små gränder och stora gröna ytor plus givetvis att den här lägenheten ligger frontline med utsikt ner till Gibraltar. Det som också driver värdeökningen i detta område är närheten till den nya stadsdel, med det nya sjukhuset i spetsen som just nu växer fram, cirka en kilometer från Bahia Dorada. Förutom sjukhuset byggs också ett stort antal bostäder samt butiker och restauranger. Lyxiga ikonbyggnader som The Edge och The Island har också skapat ett nytt intresse för att bo lite utanför stadskärnan, men ändå på cykelavstånd längs den nya strandpromenaden som går utanför lägenheten.
På entréplanet med en öppen planlösning finns hall, vardagsrum, matsal, kök och ett badrum samt den härliga stora terrassen i sydvästläge! Den underbara rymd som skapats av att ha öppet upp till tak till andra våningen gör att lägenheten andas, är ljus och dessutom med sitt hörnläge, har fönster i tre väderstreck. En halvtrappa upp finns ett rum som kan användas som kontor eller sovrum, med samma härliga utsikt över Medelhavet. På nästa nivå ligger det två stora sovrum ut mot havet med fönster från golv till tak för att maximera utsikten. Båda har rejält med inbyggda garderober, och generösa ytor. Det fjärde och minsta sovrummet ligger på andra sidan den öppna loftgången och bredvid ligger badrum med badkar och fönster. Det finns varm/kall A/C i alla rum. Det brända golvteglet är liksom övrig inredning i original, designade i början av 70-talet av den mycket framgångsrike arkitekten Aubrey Marcus David som med sin blandning av villor och flerfamiljshus utspridda på stora grönområden vid havet skapade en unik stil av en morisk by i Andalusien. Med lugn och ro för ett avkopplande privatliv. En stil som är mer eftertraktad än någonsin.
In till Estepona stad är det ca 5 km, den nya strandpromenaden binder även samman åt väster. Till marbella tar det en kvart med bil och till flygplatsen i Malaga 50 min. På mycket nära håll finns restauranger, apotek och annat nödvändigt.

Info

Referens
Nest-R
Sovrum
4
Badrum
2
Boyta
148 m²
Terrass
15
Pool
1
Uppdaterat den februari 23, 2022 vid 4:09 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY