Beskrivning

Vill man bo centralt, bekvämt med gångavstånd till allt, lokala bussar runt hörnet och matvarubutiker, restauranger och service inom räckhåll, är Puerto Paraíso i Marinan i Estepona rätta stället. Toppa det med en lägenhet med stor härlig terrass ut mot båtarna och havet – och du har hittat ditt paradis!
Denna trevliga och praktiska lägenhet ligger i ett hörn och därmed blir den extra ljus och luftig. Det är förvisso en 1-sovrummare, men den generösa boytan på hela 84 m2 och TVÅ terrasser gör den speciell! Till höger om hallen ligger sovrummet med A/C och inbyggda garderober samt direkt utgång till en terrass med solstolar i direkt söderläge! Till vänster om entrén ligger det stora badrummet med badkar. Vardagsrummet rakt fram har plats för matplats och soffor och köket är gjort med en öppen planlösning och bardisk ut mot vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med alla maskiner och har också ett fönster ut mot hamnen.
Utanför vardagsrummet är den ”gamla” balkongen numera omgjord till en trevlig outdoor/indoor rum med excellent utsikt över fiskebåtarna i inloppet, segelbåtarnas aktiviteter, människor och måsar som rör sig utanför!
Den stora fina terrassen med grönskande växter och parasoll är platsen man kanske mest vistas på i denna härliga bostad.
Alla fönster har dubbelglas och det finns kall/varm A/C. Hiss från gatuplan där områdets gemensamma parkering finns, den är givetvis bakom låsta grindar. Puerto Paraíso har två stora pooler man har tillgång till.
Man har två fina stränder på var sida om bostaden. Till Esteponas Gamla stan promenerar man på en kvart, till Malagas flygplats är det 50 min med bil.

Info

Bedroom
1
Bathroom
1
Boyta
84 m²
Terrass
15
Pooler
2
Uppdaterat den augusti 31, 2022 vid 4:10 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY