Beskrivning

Det är inte svårt att bli förälskad i Estepona! Staden erbjuder ett enkelt och avslappnat liv, här kan man leva med promenadavstånd till allt, ha havet runt hörnet och stadens alla fina restauranger framför fötterna! Puerto Paraíso som ligger i marinan har dessutom ett underhållande båtliv, marknad och ett stort utbud av restauranger och shopping i kvarteret. Denna lägenhet med sitt centrala läge och rofyllda utsikt över det glittrande Medelhavet ger denna fastighet ett stort plus. Samhällsavgiften för komplexet ligger runt en 140 Euro per månad och gör det billigare en de flesta samhällsavgifterna. Det finns även möjligheter att få sig en otroligt snabb nätverks uppkoppling för en billig peng då det finns fiber i lägenheten.

När man kommer in i entrén så finner man det breda ljusa vardagsrummet rakt in som har mycket utrymme, härlig bredd och vackert marmorgolv. Det fina köket höger om entrén har snygga bänkskivor i gråsvart stenmaterial och ljusgröna luckor samt välutrustat med maskiner. Rakt igenom vardagsrummet kommer man till den nedre terassen som har gott om utrymme till en matgrupp med den otroliga utsikten över marinan. En trappa upp finner man två sovrum till vänster. Master bedroom är stort och ljust och har en härlig walk in closet. Bredvid master bedroom ligger gästsovrummet. Båda sovrummen är anslutna till den övre terassen som också har gått om utrymme för en liten soffgrupp. När man kommer upp för trappan så ligger badrummet med badkar rakt fram till höger om båda sovrummen.

Det centrala läget gör så att man kan vara bilfri eftersom det är gångavstånd till nästan allt som restauranger, barer, apotek, stranden, och självklart Estepona center.
Puerto Paraíso är givetvis gated och man kan parkera inom området och har två pooler.

Info

Referens
Nest-R4134292
Sovrum
2
Bathroom
1
Boyta
109 m²
Terrass
24
Pooler
2
Byggår
1986
Uppdaterat den september 27, 2022 vid 3:56 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

Entré plan

Beskrivning:

Plan två

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY