Beskrivning

Alldeles utanför den charmiga andalusiska staden Estepona, ligger den här pittoreska villan med skuggande terrasser, lummig trädgård full av exotiska träd och mänger av blommande växter. Här bakom insynsskyddad mur i ett mycket rofyllt och stillsamt område ligger villan i två plan, där trädgården är placerad mot havssidan och bakom huset ligger den inbjudande poolen med sin moriska inramning med fontän, skulpturer, lyktor och en skyddande baldakin.
Husets entréplan består av ett välutrustat kök med två fönster och en härligt stor L-formad salong med öppen spis. En hall avgränsar mot sovrumsdelen där det finns två sovrum (nuvarande ägare använder det ena som matsal) och ett stort badrum. Alla sovrummen har inbyggda, rejält tilltagna garderober. Här finns också en gästtoalett i hallen.På den övre våningen ligger master bedroom till vänster om trappan med en hänförande utsikt över den egna trädgården, grannskapet och havet. Utanför master finns en härlig terrass för morgonkaffet! På andra sidan hallen ligger badrummet med badkar och fönster ut mot poolsidan.
På framsidan av huset ligger stora terrasser under tak som inbjuder till umgänge och går man runt hörnet har man den härliga poolen att njuta av.
Till fastigheten hör också ett stort garage och förråd som ligger vid sidan om poolområdet.
Området ligger i en starkt växande del av Estepona där det nya sjukhuset är placerat, där ett nytt köpcenter etablerats med restauranger, apotek och matvaruaffärer och många bostadshus, s k nyproduktioner byggts, fast allt detta på andra sidan motorvägen. Den här villan ligger på havssidan, 75m från havet!

Info

Referens
Nest-R3937660
Sovrum
3
Badrum
2,5
Boyta
176 m²
Landyta
756 m²
Terrass
72
Pool
1
Uppdaterat den december 9, 2021 vid 12:56 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY