Beskrivning

FÖRHANDSLANSERING!!!! Gillar du att kunna gå till stranden, att botanisera runt i lokala butiker och hitta dina favoritrestauranger inom ett bekvämt gångavstånd?, Vill du bo i en modern och funktionellt designad lägenhet, med stora terrasser för utomhuslivet och underbar utsikt över Medelhavet? Är du villig att investera en rimlig peng för det? Ja då är det här nya projektet rätt för dig!
I hjärtat av Estepona 5 minuters promenad från Marinan ligger Las Mesas, en höjd med en vacker park nedanför och ett stort gym med flera paddeltennisbanor. På denna höjd bygger man 187 lägenheter fördelade på 3 tomter. Inom varje finns olika utformade lägenheter som duplex, penthouses, mellan- och trädgårdslägenheter. Varje område har egen pool, alla lägenheter har garage och de flesta förråd. Dessutom finns en inomhuspool och ett gym för hela urbanisationen på den mittersta tomten. Byggnaderna är låga, med 2 eller 3 våningar och endast ett fåtal penthouses. Men ALLA har makalös utsikt över staden, bergen och havet – hela vägen ner mot Gibraltar.
I denna första PRE-LAUNCH släpper man 80 lägenheter inom de tre områdena.
Det finns 1-3 sovrumslägenheter och boendeytor från 54 m2 (1-sov) till 121 m2 (3-sov). Terrasser från 21 m2 till 135 m2. Priser från € 159 000 till € 563 000

Alla lägenheter har fullt utrustade kök med alla vitvaror, badrummen har porslin från Roca och är klädda i vackra stenmaterial, alla golv har keramiska plattor i 60×60 cm, samma på terrassen i anti-slip. man har möjlighet att själv välja väggkakel, olika färger på väggar och golv etc för att kunna göra hemmet personligt och i eget tycke och smak.

Estepona är i stark utveckling och nyproduktionen är intensiv, man ser kranar och cementblandare lite överallt längs kusten. Men många av dessa nyproduktioner ligger långt från stranden och utan någon riktig infrastruktur i form av affärer och restauranger i sin direkta närhet. Det är en av anledningarna att det här nya området i hjärtat av Estepona redan är efterfrågat!
Estepona ligger 15 min med bil sydväst om Marbella. Till Malagas flygplats är det 50 min.

MESAS HOMES PRESENTATION OF PLOT

MESAS HOMES INTERVIEW WITH PROMOTOR

MESAS HOMES PRESENTATION OF MATERIAL

Info

Bedroom
1
Bathroom
1
Boyta
54 m²
Terrass
12
Pool
1
Uppdaterat den augusti 31, 2022 vid 4:17 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

Type of 1-bed apartment

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY